ولتا کالا | مرجع فروش آنلاین انواع تجهیزات برق صنعتی https://voltakala.com ولتا کالا مرجع فروش آنلاین انواع تجهیزات برق صنعتی فروش کالای برق صنعتی از برندهای مطرح دنیا می باشد. Wed, 24 Apr 2024 16:37:02 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 https://voltakala.com/wp-content/uploads/2021/11/ficon-1-100x100.png ولتا کالا | مرجع فروش آنلاین انواع تجهیزات برق صنعتی https://voltakala.com 32 32 کنتاکتور اشنایدر چیست؟ https://voltakala.com/%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/ https://voltakala.com/%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/#respond Wed, 24 Apr 2024 16:35:12 +0000 https://voltakala.com/?p=11262

در دنیای پرشتاب صنعت، کنتاکتور ها حکم قلب تپنده‌ ی سیستم‌ های اتوماسیون را دارند. این رله‌ های قدرتمند، با قطع و وصل جریان برق در مدارهای قدرت، فرمانروای خاموش و روشن شدن موتور ها، لامپ ‌ها و سایر تجهیزات برقی هستند. در صورتی که در مورد رله در حوزه برق صنعتی، اطلاعاتی دارید، باید کنتاکتور را نیز بشناسید. اگر با مفهوم رله در حوزه برق صنعتی و ساختمان آشنا هستید، احتمالاً با کنتاکتور نیز آشنا هستید.

در ادامه به معرفی و بررسی جامع قلب تپنده‌ ی اتوماسیون صنعتی یعنی کنتاکتور اشنایدر می پردازیم. در صورت کسب اطلاعات کامل در مورد این تجهیز تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و جهت دریافت قیمت کنتاکتور اشنایدر با به وب سایت ولتا کالا مراجعه نمایید.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کنتاکتور اشنایدر اصل، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

کنتاکتور اشنایدر چیست؟

کنتاکتور های اشنایدر، محصولاتی از شرکت اشنایدر الکتریک (Schneider Electric) ساخت کشور فرانسه می باشد که در انواع مختلفی طراحی و تولید می شود. این تجهیز نوعی کلید الکترومغناطیسی است که برای قطع و وصل جریان برق در مدارهای قدرت، به ویژه در موتورهای الکتریکی، مورد استفاده قرار می گیرد.

این کنتاکتور ها با استفاده از یک سیم‌ پیچ مغناطیسی، مجموعه کنتاکت‌ها را برای برقراری یا قطع جریان هدایت می‌ کنند و به عنوان رله‌ های قدرتمند در سیستم‌ های برق عمل می‌ کنند.

کنتاکتور های اشنایدر

مشخصات فنی کنتاکتور اشنایدر اصلی

مشخصات فنی کنتاکتورهای Schneider  با توجه به مدل و نوع آنها متفاوت می باشد. اما در کل، معمولاً مشخصات فنی این کنتاکتور ها شامل موارد زیر است که ممکن است در دیتاشیت یا مشخصات فنی کنتاکتورهای اشنایدر یافت شوند:

  • جریان نامی (Rated Current) که مقدار آن به واحد آمپر است و حداکثر جریانی است که کنتاکتور می‌ تواند بدون خطر عمل کند.
  • توان نامی (Rated Power) که مقدار آن به واحد کیلووات یا مگاوات است و نشان دهنده توانی است که کنتاکتور می‌ تواند برای مدت طولانی انتقال دهد.
  • ولتاژ نامی (Rated Voltage) که مقدار آن به واحد ولت و ولتاژی است که کنتاکتور برای عملکرد صحیح خود نیاز دارد.
  • کنتاکت‌ ها که تعداد کل آن ها کل در کنتاکتور شامل نقاط بسته و باز کننده است.
  • نوع کنتاکت‌ ها که معمولاً به صورت NO (Normally Open) و NC (Normally Closed) مشخص می ‌شوند و به ترتیب به معنای باز بودن و بسته بودن در شرایط عادی هستند.
  • سیستم قطع و وصل که شامل نحوه کارکرد کنتاکتور (مستقیم یا مغناطیسی) و نوع فشار دهنده مغناطیسی است.
  • محدوده دمای عملکرد یعنی دمایی که کنتاکتور می ‌تواند به صورت ایمن عمل کند.
  • استاندارد های کیفیت و ایمنی که معمولاً کنتاکتورها باید استانداردهایی مانند IEC (International Electrotechnical Commission) یا UL (Underwriters Laboratories)  را رعایت کنند.

نحوه کار کنتاکتور schneider

کنتاکتور های اشنایدر اغلب با استفاده از یک سیم ‌پیچ مغناطیسی کار می‌ کنند که با استفاده از آن جریان الکتریکی فعال می‌ شود. زمانی که جریان الکتریکی به کنتاکتور وارد می‌ شود، سیم‌پیچ مغناطیسی درون آن فعال می ‌شود؛ سپس میدان مغناطیسی در داخل کنتاکتور تولید شده و این میدان مغناطیسی باعث جذب یک یا چند قطعه فولادی یا اره های کنتاکت می‌شود که به عنوان کنتاکت‌ ها شناخته می‌ شوند.

وقتی میدان مغناطیسی به اندازه کافی قوی می‌ شود، این اره ‌های کنتاکت باز یا بسته می ‌شوند و به این ترتیب از جریان برق به یک بارگیر ارسال یا قطع می ‌شود. در مواقعی که جریان الکتریکی متوقف می ‌شود، سیم ‌پیچ مغناطیسی از بین رفته و میدان مغناطیسی نیز نا پدید می‌شود تا اره ‌های کنتاکت به حالت عادی خود بازگردند و جریان برق قطع شود.

کد فنی کنتاکتور Schneider

کد فنی کنتاکتور Schneider

برای کسب اطلاعات کلی کنتاکتور اشنایدر از کد فنی محصول مورد نظر استفاده می شود مانند کد LC1D و LC1F. حروف F و D نشان دهنده سری کنتاکتور مورد نظر می باشد. اگر کد LC1D12M7 را بخواهیم مورد بررسی قرار بدهیم عدد 12  نمایانگر محدوده جریان کاری کنتاکتور می باشد و حرف دوم از سمت راست مشخص کننده ولتاژ تغذیه بوبین است. کنتاکتور های Schneider که در  بازار ایران موجود است به شرح زیر می باشد:

  • حروف B برای 24 ولت
  • حروف E برای 48 ولت
  • حروف F برای 110 ولت
  • حروف M برای 220 ولت

آخرین پارامتری که در کد فنی کنتاکتور اشنایدر وجود دارد، AC یا DC است که نشانگر نوع تغذیه بوبین کنتاکتور می‌ باشد. برای کنتاکتور های مناسب با جریان DC این مقدار برابر D و برای جریان ‌های AC عدد 7  در انتهای کد فنی قرار می ‌گیرد.

کاربرد انواع کنتاکتور اشنایدر

کنتاکتور های اشنایدر به عنوان عضوی کلیدی در پیکر صنعت، نقشی حیاتی در کنترل و مدیریت جریان برق در طیف وسیعی از کاربردها ایفا می‌کنند. در ادامه به برخی از مهم‌ ترین کاربرد های این رله‌ های قدرتمند در صنایع مختلف می‌ پردازیم:

  • کنترل و مدیریت موتورها:

یکی از کاربرد های اصلی کنتاکتور ها، کنترل و راه‌اندازی موتورهای الکتریکی است. این موتور ها ممکن است در صنایع مختلفی مانند صنعت خودروسازی، صنایع فلزی، صنایع نفت و گاز، صنایع معدنی و غیره استفاده شوند.

  • سیستم ‌های روشنایی و تغذیه برق:

کنتاکتور ها برای کنترل تغذیه برق و سیستم ‌های روشنایی ساختمان ‌ها، کارخانه ‌ها، و مناطق صنعتی نیز مورد استفاده قرار میگیرند.

  • کنترل دستگاه‌ های گرمایشی و تهویه مطبوع:

در سیستم‌ های گرمایشی، تهویه مطبوع و هواساز ها، کنتاکتور ها برای کنترل دستگاه‌ های مختلفی مانند بخاری‌ ها، پمپ‌ های گرمایشی و واحد های تهویه مطبوع استفاده می ‌شوند.

  • سیستم‌ های امنیتی و آژیر:

در سیستم‌ های امنیتی و آژیر، کنتاکتورها برای کنترل آژیرها، درب‌های ایمنی  و دستگاه‌های امنیتی دیگر استفاده شوند.

  • کنترل دستگاه ‌های پمپ:

در سیستم ‌های آبیاری، صنایع آب و فاضلاب، استخر ها و استخراج معادن، کنتاکتور ها برای کنترل پمپ ‌ها استفاده می‌شوند.

کنتاکتور برند اشنایدر

انواع کنتاکتور اشنایدر

کنتاکتورهای اشنایدر، دنیایی پر از تنوع و کارایی دارند که برای هر نیازی، دارای پاسخ می باشد.

  • کنتاکتورهای AC:

برای کنترل بارهای AC مانند موتورهای الکتریکی استفاده می ‌شوند. این کنتاکتور ها عموماً با ولتاژ AC یا فاز متناوب کار می ‌کنند.

  • کنتاکتورهای DC:

برای کنترل بار های DC مانند موتورهای DC استفاده می ‌شوند. این نوع کنتاکتورها برای کنترل ولتاژ و جریان جریان مستقیم طراحی شده ‌اند.

  • کنتاکتور های تکفاز و سه فاز:

بسته به نوع بار و نیازهای سیستم، کنتاکتورهای تکفاز و سه فازی موجودند که هر کدام برای کنترل بار های متناسب با تعداد فازهای ورودی مناسب هستند.

کنتاکتور های سری D:

این نوع کنتاکتور ها معمولاً برای استفاده در کاربرد های سنگین و صنعتی طراحی شده‌اند و قابلیت مقاومت در برابر شرایط سخت را دارند.

  • کنتاکتور های سریF:

این نوع کنتاکتور ها برای استفاده در کنترل موتورهای فرکانس متغیر (VFD) و کاربرد هایی که نیاز به کنترل موتورها با سرعت متغیر دارند، طراحی شده ‌اند.

رنج کنتاکتور Schneider

رنج کنتاکتور های اشنایدر به طور گسترده‌ای متنوع است و بسته به نیازهای مختلف کاربران، این شرکت انواع مختلفی از کنتاکتورها را ارائه می‌دهد. برخی از رنج ‌های معروف کنتاکتورهای اشنایدر عبارتند از:

  • سری LC1D (9 آمپر AC تا 150 آمپر و 7 آمپر  DC تا 60 آمپر)
  • سری LC3D (25 آمپر AC تا 800 آمپر22 و آمپر DC تا 320 آمپر)
  • سری LXF  ( 16 آمپر AC تا 250 آمپر و 12 آمپر DC تا 160 آمپر)
  • سری R (25 آمپرDC   تا 250 آمپر)
  • سری TeSys (16 آمپر  AC تا 1600 آمپر و 12 آمپر DC تا 1200 آمپر)

اجزای کنتاکتور اشنایدر

اجزای کنتاکتور اشنایدر

کنتاکتور اشنایدر از بخش‌ های مختلفی تشکیل شده است که هر کدام وظیفه ‌ای خاصی را بر عهده دارند. این قطعات عبارتند از:

  • بوبین (سیم پیچ): بوبین که قلب کنتاکتور به حساب می آید وظیفه اصلیی آن ایجاد میدان مغناطیسی هنگام عبور جریان برق از آن است. این میدان مغناطیسی سایر اجزای کنتاکتور را به حرکت در می‌آورد.
  • تیغه‌های ثابت و متحرک: تیغه‌ های ثابت به بدنه کنتاکتور متصل هستند و تیغه ‌های متحرک توسط بوبین به حرکت در می‌آیند.
  • فنر: برای بازگرداندن تیغه‌های متحرک به حالت اولیه خود پس از قطع جریان از فنر استفاده می‌ شود.
  • مخاطب‌ های کمکی: از مخاطب‌ های کمکی برای ارسال سیگنال به سایر تجهیزات استفاده می ‌شوند.
  • رله حرارتی: رله حرارتی از کنتاکتور در برابر اضافه بار و گرم شدن بیش از حد محافظت می ‌کند.
  • قاب: این قطعه اجزای داخلی کنتاکتور را در برابر گرد و غبار، رطوبت و ضربه محافظت می ‌کند.

بوبین کنتاکتور Schneider

کنتاکتور های اشنایدر دارای بوبین مغناطیسی هستند که برای کنترل کنتاکت ‌ها استفاده می ‌شود. این بوبین‌ ها معمولاً به شکل پیچی و با استفاده از موادی مانند مس و آلومینیوم ساخته می‌ شوند و در داخل بدنه کنتاکتور قرار دارند. بوبین کنتاکتور اشنایدر با توجه به نوع و مدل کنتاکتور متفاوت است.

بسته به نیاز و مشخصات فنی مورد نظر، انواع مختلفی از بوبین‌ های کنتاکتور در اشنایدر موجود است که با ویژگی‌ های مختلفی همچون ولتاژ و جریان نامی، قدرت تحمل و ویژگی‌ های کنترلی متفاوت عرضه می‌ شوند.

عمر کنتاکتور اشنایدر

مدت عمر کنتاکتورهای اشنایدر ممکن است بسته به شرایط کاری، تنظیمات، استفاده و محیط‌ه ای مختلف متفاوت باشد. اما به طور کلی، این کنتاکتور ها معمولاً دارای یک عمر مفید طولانی هستند که می تواند تا چند دهه بر اساس توان و نوع استفاده باشد. از عواملی که می ‌توانند بر عمر کنتاکتور تأثیر بگذارند، می توان به شرایط محیطی مانند دما، رطوبت، و شرایط آلودگی اشاره کرد که بر عملکرد و عمر کنتاکتور تأثیر بگذارند.

برای مثال، در محیط ‌های خشن و شرایط آلودگی بالا، عمر کنتاکتور ممکن است کاهش یابد. تنظیمات کنتاکتور اشنایدر و بار کاری آن نیز می ‌تواند بر عمر آن تأثیرگذار باشد. استفاده از این تجهیز در حداکثر ظرفیتش و یا اعمال بارهای بیش از حد می‌ تواند باعث کاهش عمر آن شود. از دیگر مواردی که بر عمر کنتاکتور اشنایدر اثر گذار است تعداد دورهای روشن و خاموش شدن کنتاکتور در یک دوره زمانی (فرکانس کارکرد) است. استفاده زیاد و تغییرات فرکانس کارکرد بالا ممکن است باعث کاهش عمر این تجهیز محبوب شود.

عوامل موثر در قیمت کنتاکتور Schneider

قیمت کنتاکتورهای اشنایدر ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار بگیرد. سری ‌های پیشرفته‌ تر مانند TeSys به طور کلی قیمت بالاتری نسبت به سری‌های ساده ‌تر مانند LC1D دارند. مدل‌ های مختلف در هر سری نیز می‌توانند قیمت‌ های متفاوتی داشته باشند. کنتاکتورهای با رنج جریان و ولتاژ نامی بالاتر به طور کلی قیمت بالاتری دارند.

کنتاکتورهایی که دارای قابلیت ‌ها و آپشن ‌های اضافی مانند کنتاکت‌ های کمکی، تایمر و رله حرارتی هستند، نیز دارای قیمت بیشتری هستند. به طور کلی کنتاکتورهای اشنایدر اصل فرانسه با توجه به کیفیت و عملکرد خود، قیمت بالاتری نسبت به کنتاکتورهای مشابه تولید شده در سایر کشورها دارند.نوسانات نرخ ارز و شرایط عرضه و تقاضا نیز می‌ت وانند بر قیمت کنتاکتور اشنایدر اثر گذار باشد.

کنتاکتور Schneider

جمع بندی

کنتاکتورهای اشنایدر، به عنوان یکی از محصولات معتبر و قابل اعتماد در زمینه کنترل و مدیریت جریان برق، ویژگی‌ ها و مزایای زیادی دارند. شرکت اشنایدر الکتریک یکی از بزرگترین و معتبرترین تولید کنندگان تجهیزات برق و کنترل در جهان است که با کیفیت ساخت بالا، استفاده از مواد با کیفیت و استانداردهای بین‌المللی، به عنوان یک گزینه قابل اعتماد برای کاربران محسوب می‌شوند.

این نوع کنتاکتور ها از امکانات و قابلیت‌ هایی برای اتصال به سیستم‌ های کنترل و اتوماسیون صنعتی و همچنین امکانات افزودنی مانند رله‌ های حفاظتی، استفاده می ‌کنند که به کاربران انعطاف بیشتری در استفاده و پیکربندی فرآیند های خود می‌ دهد. در صورت انتخاب و یا خرید کنتاکتور اشنایدر مناسب با پروژه مد نظرتان می توانید با کارشناسان فروش ولتا کالا در ارتباط باشید.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کنتاکتور اشنایدر اصل، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

 

]]>
https://voltakala.com/%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/feed/ 0
تعمیرات انواع کنتاکتور و سرویس کنتاکتور اشنایدر https://voltakala.com/%d8%aa%d8%b9%d9%85%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d9%88-%d8%b3%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%b3-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa/ https://voltakala.com/%d8%aa%d8%b9%d9%85%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d9%88-%d8%b3%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%b3-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa/#respond Sun, 21 Apr 2024 17:55:49 +0000 https://voltakala.com/?p=11248

کنتاکتور ها از تجهیزات کلید زن به شمار می روند که برای قطع یا وصل مدار الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله پرطرفدار ترین کنتاکتور، برند اشنایدر تجهیزات برق صنعتی شناخته می شوند که کاربرد های بسیاری در سیستم های برق قدرت ایفا می کنند. انواع کنتاکتور اشنایدر در ولتاژ ها و جریان های مختلفی تولید و به بازار عرضه می گردند. در دستگاه هایی که ظرفیت تحمل جریان بالایی دارند، از کنتاکتور استفاده می شود.

این تجهیز به راحتی قابل نصب بوده و به دلیل استفاده پرکاربرد آن در مصارف صنعتی، معمولا دچار خرابی شده که می تواند دلایل مختلفی هم داشته باشد. مجموعه ولتا کالا در ادامه با نشانه های خرابی انواع کنتاکتور مانند کنتاکتور اشنایدر را مورد بررسی قرار می دهد تا عیب یابی این تجهیز الکتریکی برای شما سهل و راحت گردد. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کنتاکتور اشنایدر اصل، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

عیب یابی‌ و سرویس کنتاکتور اشنایدر

قبل از تعمیر انواع کنتاکتور باید موارد مهمی را مورد بررسی قرار داد تا علت و روش تعمیر مناسب را لحاظ کرد. از آن جایی که هزینه خرید کنتاکتور اشنایدر بالا می باشد و اماکن تعویض آن تا حدودی برای برخی از فراد مقدور نیست، بحث تعمیرات می تواند گزینه مناسب و مقرون به صرفه ای به حساب بیاید.

احتمال بروز مشکل و خطا همواره در تمام تجهیزات و دستگاه‌ هایی که در صنایع مختلف استفاده می ‌شوند وجود دارد. پیشنهاد می شود در تعمیر انواع کنتاکتور می‌توان به مجموعه ‌های تعمیرات محصولات صنعتی مراجعه کرد تا از بروز خطاهای بیشتر جلوگیری شود و آسودگی خیال را در عملکرد بهینه دستگاه فراهم آورد.

عیب یابی‌ و سرویس کنتاکتور اشنایدر

بروز خرابی های رایج و روش تعمیر آن ها در انواع کنتاکتور اشنایدر

قطعات صنعتی به دلیل استفاده طولانی مدت ممکن است به دلایل مختلفی دچار خرابی شوند و نیاز به سرویس داشته باشند، در ادامه به چند گزینه از موارد رایج که موجب بروز خطا و ایراد در عملکرد درست کنتاکتور شود را مورد بررسی قرار می دهیم. این خطا ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • جوش خوردن کنتاکتور
  • بالا نپرید هسته کنتاکتور
  • اتصال کوتاه شدن کنتاکتور
  • کند رها شدن هسته آهنی کنتاکتور
  • بیش از حد داغ شدن سیم پیچ کنتاکتور

از عوامل بروز مشکل دیگر نیز می توان به  قطع شدن سیم‌ های رابط، وجود مشکل در مدار فرمان، وجود مشکل در بی‌ متال، وجود مشکل در میکروسوئیچ و کنتاکت ‌های شستی، وجود مشکل در بویین و … اشاره کرد که در مهم ترین این خطاهایی که اشاره کردیم را مورد بررسی و روش تعمیر آن را نیز ارائه خواهیم داد.

جوش خوردن کنتاکتور

از مهمترین دلایل جوش خوردن کنتاکتور اشنایدر می توان به شوک الکتریکی اشاره کرده که ممکن است به دلایل مختلفی از جمله اتصال نادرست یا ناسازگاری با ولتاژ و جریان موجود اتفاق بیفتد. جوش خوردن کنتاکتور نیز می ‌تواند ناشی از این شوک‌های الکتریکی باشد. اگر اتصالات کنتاکتور به نحوی که برای آن مناسب نیستند و یا مشکلاتی مانند خرابی در عایق‌ ها یا نقص در طراحی وجود داشته باشد، می ‌تواند به افزایش دما و جوش خوردن منجر شود.

این مسئله علاوه بر خرابی کنتاکتور، خطراتی مانند آتش‌ سوزی یا آسیب به افراد را نیز ممکن است به همراه داشته باشد. بنابراین، همیشه لازم است اطمینان حاصل شود که تجهیزات الکتریکی به درستی نصب شده و از نظرات و آموزش‌های فنی مربوطه پیروی شود.

روش تعمیر:

اولین و مهمترین مرحله قطع برق است. در ابتدا مطمئن شوید که کلیه منابع تغذیه برق به کنتاکتور قطع شده است تا جلوی هرگونه خطر شوک الکتریکی گرفته شود. با دقت و دقیق بررسی کنید که چه عواملی باعث جوش خوردن کنتاکتور شده‌اند. این ممکن است شامل بررسی سیم‌ها، اتصالات و وضعیت کلی کنتاکتور باشد. اگر کنتاکتور یا هر قطعه دیگری آسیب دیده باشد، آن را با قطعه جدیدی که مطابق با مشخصات فنی و استانداردها است، تعویض کنید.

پس از تعویض قطعات آسیب دیده، اطمینان حاصل کنید که ولتاژ و جریان موجود در سیستم با مقادیر مشخص شده توسط تولید کننده کنتاکتور مطابقت دارد. پس از تعمیرات، کنتاکتور را تست کنید تا از عملکرد صحیح آن مطمئن شوید. تست کردن شامل کارکرد اتصالات، عملکرد قطع و وصل، و بررسی عملکرد کلی کنتاکتور می‌شود. احیای سیستم: پس از تمامی تعمیرات و تست‌ها، سیستم را به حالت عادی برگردانید و مطمئن شوید که همه چیز به درستی عمل می ‌کند.

روش تعمیر جوش خوردن کنتاکتور

بالا نپریدن هسته آهنی کنتاکتور

بالا نپریدن هسته آهنی کنتاکتور، می ‌تواند علل مختلفی داشته باشد. ولتاژ ورودی به کنتاکتور، این مشکلات می ‌تواند منجر به قطع و وصل نشدن جریان برق به بار، ایجاد نویز و جرقه و در نهایت آسیب به کنتاکتور شود. مشکلاتی که باعث می شود هسته آهنی کنتاکتور به بالا نپرد به شرح زیر می باشد:

  • کم بودن ولتاژ ورودی به کنتاکتور به دلیل مشکل منبع تغذیه
  • مشکل در سیم کشی ترانسفورماتور یا ژنراتور
  • مشکل در سیم پیچ کنتاکتور
  • سوختن سیم پیچ
  • قطعی در سیم پیچ
  • اتصال کوتاه در سیم پیچ
  • گیر کردن هسته آهنی
  • ضعیف شدن فنر
  • مشکل در کنتاکت‌ ها
  • جوش خوردن کنتاکت‌ ها
  • اکسید شدن کنتاکت‌ها
  • مشکل در رله‌ ی زمانی
  • تنظیمات نامناسب

روش تعمیر:

ابتدا اتصالات بین هسته آهنی و بخش ‌های دیگر کنتاکتور را بررسی کنید. مطمئن شوید که اتصالات به درستی و به طور محکم انجام شده‌ اند. در صورت وجود هر گونه خلل یا اتصال ضعیف، آن را تعمیر کنید یا تغییر دهید. بررسی کنید که آیا مانعی در مسیر حرکت هسته آهنی وجود دارد یا خیر. ممکن است گرد و غبار، روغن یا سایر ذرات باعث مانع شدن حرکت هسته آهنی شده باشند. در صورت وجود مانع، آن را حذف کنید و مسیر حرکت را تمیز کنید.

ممکن است مکانیسمی مانند سلنوئید یا موتوری که برای حرکت هسته آهنی استفاده می‌شود، دچار مشکل شده باشد. در صورت لزوم، مکانیسم را تعمیر یا تعویض کنید. در صورت وجود قطعاتی که نیاز به تعمیر یا تعویض دارند، این کار را انجام دهید. حالا تنظیمات و تنظیم مجدد کنتاکتور را بررسی کرده و انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که تمامی پارامتر ها و تنظیمات به درستی تنظیم شده‌اند. در نهایت کنتاکتور را تست کنید تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود.

اتصال کوتاه شدن کنتاکتور

اتصال کوتاه شدن کنتاکتور

اتصال کوتاه شدن کنتاکتور یک مشکل جدی است که می‌ تواند عواقب ناخوشایندی از جمله آسیب به تجهیزات، خطرات برق ‌گرفتگی و آتش‌سوزی ایجاد کند. اتصال کوتاه معمولاً به معنای برخورد مستقیم بین دو قطب یا سیم باریک کنتاکتور است که می‌ تواند به دلایل مختلفی از جمله: نقص در عایق‌ها، خرابی در قطعات داخلی و اتصال نادرست اتفاق بیافتد.

روش تعمیر:

برای تعمیر اتصال کوتاه شده کنتاکتور، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • قطع برق:

قبل از هر کاری، اطمینان حاصل کنید که برق از تجهیزات قطع شده است تا از هرگونه خطر برق ‌گرفتگی جلوگیری شود.

  • بررسی علت اتصال کوتاه:

مشخص کنید که چه عواملی باعث اتصال کوتاه شده‌اند. بررسی کنید که آیا عیب در عایق‌ها، قطعات داخلی است یا اتصالات.

  • تعمیر یا تعویض قطعات آسیب‌دیده:

در صورت وجود قطعاتی که آسیب دیده‌اند، آن‌ها را تعمیر یا تعویض کنید.

  • تست و عیب‌یابی:

پس از تعمیرات، کنتاکتور را تست کنید تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود.

کند رها شدن هسته آهنی کنتاکتور

رها شدنِ بسیار کند هسته آهنی کنتاکتور، مشکلی رایج است که می‌تواند علل مختلفی داشته باشد. این مشکل می‌تواند منجر به عملکرد نامناسب کنتاکتور، ایجاد نویز و جرقه و در نهایت آسیب به آن شود. اگر هسته آهنی یا سایر اجزای داخلی کنتاکتور به دلیل وجود گرد و غبار، چربی یا سایر آلودگی‌ها دچار اصطکاک شده باشند، هسته آهنی به کندی رها می‌شود. با گذشت زمان، سطوح داخلی کنتاکتور ممکن است فرسوده شوند و اصطکاک افزایش یابد.

ضعیف شدن فنر نیز مربوط به هسته آهنی ممکن است ضعیف شده یا شکسته باشد یا ممکن است فنر به درستی تنظیم نشده باشد و نیروی کافی برای رها کردن سریع هسته آهنی را اعمال نکند. از دیگر موارد در کند شدن این است که احتمال داردهسته آهنی به دلیل وجود زنگ زدگی یا تغییر شکل گیر کرده باشد.

گرم شدن بیش از حد سیم پیچ نیز می ‌تواند باعث ضعیف شدن میدان مغناطیسی و در نتیجه رها شدنِ کند هسته آهنی شود. اگر کنتاکت‌ های کنتاکتور جوش خورده باشند، هسته آهنی به درستی رها نمی ‌شود.

روش تعمیر:

در ابتدا هسته آهنی را با دقت تمیز کنید تا از وجود هر گونه ذرات یا گرد و غبار پاک شود. سپس هسته آهنی را با روغن مناسب یا گریس مخصوص کنتاکتور روغن ‌کاری کنید تا به راحتی حرکت کند. بررسی کنید که آیا مکانیسم حرکت هسته آهنی به درستی کار می‌کند یا خیر. ممکن است مکانیسمی مانند سلنوئید یا موتوری که برای حرکت هسته آهنی استفاده می‌شود، دچار مشکل شده باشد.

از تنظیمات و تنظیم مجدد کنتاکتور اطمینان حاصل نمایید که تمامی پارامتر ها و تنظیمات به درستی تنظیم شده‌ اند. در صورت وجود آسیب به قطعاتی مانند روغن‌ کار، موتور یا سلنوئید، آن‌ها را تعویض کنید. پس از تعمیرات، کنتاکتور را تست کنید تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود. پیشنهاد می شود در صورت لزوم، تعمیرات تکمیلی مانند تنظیمات دقیق ‌تر یا تعویض قطعات دیگر را انجام دهید تا از حالت بهینه کارکرد کنتاکتور اطمینان حاصل شود.

داغ شدن بیش از حد یا سوختن سیم پیچ کنتاکتور

داغ شدن بیش از حد یا سوختن سیم پیچ کنتاکتور

داغ شدن بیش از حد یا سوختن سیم‌ های پیچ کنتاکتور نیاز به بررسی و تعمیرات فوری دارد. این مشکل ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیافتد. مصرف بیش از حد جریان الکتریکی می‌تواند باعث داغ شدن سیم‌های پیچ کنتاکتور شود که ممکن است به دلیل نقص در سیستم تغذیه، وجود اتصالات ضعیف، یا خرابی در کنتاکتور باشد. استفاده از سیم‌ هایی که با ظرفیت جریان موجود در سیستم مطابقت ندارند می‌تواند منجر به داغ شدن سیم‌ ها شود. اتصالات نا مناسب یا ضعیف از عوامل دیگر در داغ شدن سیم پیچ ها می شود که می‌ تواند مقاومت الکتریکی افزایش یافته و باعث افزایش دمای سیم ‌های پیچ شوند.

روش تعمیر:

بررسی کنید که آیا جریان و ولتاژ موجود در سیستم به میزان مشخص شده توسط تولید کننده کنتاکتور است یا خیر. اتصالات و سیم‌ها را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که همه اتصالات به درستی و به طور محکم انجام شده‌اند. در صورت لزوم، سیم ‌های داغ شده را تعویض کنید و از سیم‌ های با ظرفیت جریان مناسب استفاده کنید.

سرویس پلاتین کنتاکتور اشنایدر

تعمیر پلاتین کنتاکتور اشنایدر می تواند راه حلی اقتصادی برای افزایش طول عمر این قطعات مهم در سیستم های کنترلی صنعتی باشد. با این حال، به خاطر داشته باشید که تعمیر پلاتین همیشه امکان پذیر نیست و در برخی موارد، تعویض کامل کنتاکتور ضروری است. اما در صورت امکان تعمیر باید با احتیاط، درب کنتاکتور را باز کنید و به پلاتین ها دسترسی پیدا کنید. به دنبال علائم سایش، خوردگی، سوختگی یا تغییر شکل در پلاتین ها باشید.

اگر پلاتین ها فقط کمی کثیف یا فرسوده شده اند، ممکن است با تمیز کردن و سمباده زدن قابل تعمیر باشند. برای تمیز کردن از یک حلال مناسب از جمله الکل ایزوپروپیل یا استون استفاده کنید.

پس از تمیز کردن، پلاتین ها را کاملاً خشک کرده و از سمباده با دانه بندی ریز برای صاف کردن سطح پلاتین ها استفاده کنید. مراقب باشید که بیش از حد سمباده زدن باعث آسیب به پلاتین ها می شود. حالا فاصله بین پلاتین ها را با استفاده از پیچ تنظیم که در دفترچه راهنمای کنتاکتور مورد نظر ذکر شده، تنظیم کنید. پلاتین ها را دوباره در جای خود قرار دهید و درب کنتاکتور را ببندید.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کنتاکتور اشنایدر اصل، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

جمع بندی

کنتاکتور ها یکی از قطعات اساسی و حیاتی در صنایع برقی هستند و نقش بسیار مهمی را در عملکرد و ایمنی تجهیزات و دستگاه‌های صنعتی دارند. بنابراین بررسی علل خرابی کنتاکتور و استفاده از روش ها برای تعمیر آن بسیار ضرورت دارد.

در صورت خریداری کنتاکتور اصل و باکیفیت و قیمت مناسب می توانید به وب سایت ولتا کالا به عنوان معتبر ترین نمایندگی اشنایدر در تهران مراجعه کرده و محصولی مورد نظر خود را تهیه کنید و یا با این کارشناسان این مجموعه تماس حاصل نمایید و محصول مورد نظر خود را در سریع ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

]]>
https://voltakala.com/%d8%aa%d8%b9%d9%85%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d9%88-%d8%b3%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%b3-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa/feed/ 0
پلاک خوانی کنتاکتور اشنایدر https://voltakala.com/%d9%be%d9%84%d8%a7%da%a9-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1/ https://voltakala.com/%d9%be%d9%84%d8%a7%da%a9-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1/#respond Sat, 20 Apr 2024 14:35:44 +0000 https://voltakala.com/?p=11241 کنتاکتور های اشنایدر از تجهیزات پر کاربردی به شمار می رود که در تابلو برق ‌های صنعتی به منظور راه اندازی تجهیزاتی همچون الکتروموتور ها، پمپ ‌ها و…  مورد اتفاده قرار می گیرند. استفاده درست و دقیق از کنتاکتور اشنایدر در پروژه های صنعتی از مسائل مهم می‌ باشد که کاربران باید با آن آشنا شوند.
با مطالعه پلاک می توان به اطلاعاتی از جمله نصب و استفاده از محصول را به دست آورد. پلاک کنتاکتور اشنایدر یا دیگر برند های کنتاکتور نشان دهنده مشخصات کاری تجهیز مورد نظر می باشد. در این مقاله از فروشگاه تجهیزات الکتریکی ولتا کالا نحوه خواندن پلاک کنتاکتور اشنایدر و مشخصات آن را، به شما ارائه خواهد داد.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کنتاکتور اشنایدر اصل ، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

مشخصات پلاک کنتاکتور اشنایدر

پلاک یا برچسب کنتاکتور های اشنایدر اطلاعات مهمی را درباره مشخصات فنی آن ‌ها نظیر کشور سازنده محصول، سریال نامبر،  تیپ، استاندارد ها، میزان جریان عبوری مداوم، تاریخ تولید و دمای کارکرد ارائه می ‌دهد. برای استفاده صحیح از کنتاکتور اشنایدر باید در مورد مشخصات فنی کنتاکتور نظیر مشخصات ولتاژی، جریانی و عمر مکانیکی کنتاکتور اطلاعاتی را کسب کنید. در ادامه المان های نوشته ‌شده روی پلاک کنتاکتور می پردازیم.

مشخصات پلاک کنتاکتور اشنایدر

  • قدرت قطع کنتاکتور:

قدرت قطع کنتاکتور از مهمترین مشخصات کنتاکتور می باشد که بر روی پلاک محصول درج شده است و در انتخاب کنتاکتور اشنایدر مناسب نقش مهمی دارد. قدرت قطع یک کنتاکتور، به توانایی آن برای قطع جریان الکتریکی در شرایط مختلف و در مقابل ولتاژ‌ها و جریان ‌های مختلف اشاره دارد. از عوامل مهمی است که در انتخاب و استفاده از آن برای کاربرد های خاص مورد توجه قرار می‌گیرد قدرت قطع می باشد.

کنتاکتور های اشنایدر عموماً قدرت قطع مناسبی در مقابل جریان ‌های بالا دارند که این امر اهمیت زیادی بسیار بالایی، همچون راه‌اندازی موتورها دارد. کنتاکتورهای اشنایدر با استانداردهای مختلفی سازگاری دارند و قدرت قطع آنها نیز به مطابقت با این استاندارد ها وابسته است. بیشتر کنتاکتور ها دارای ویژگی‌ های محافظتی الکتریکی برای جلوگیری از خطرات مرتبط با قطع جریان می‌باشند، که این ویژگی‌ها نقش مهمی در افزایش قدرت قطع آنها دارند.

  • ولتاژ Ue:

ولتاژ کار نامی  Ueکنتاکتور، حداکثر ولتاژی است که کنتاکتور در شرایط عادی کار، بدون هیچگونه آسیبی، می‌تواند تحمل کند. این ولتاژ که روی پلاک کنتاکتور درج شده است با جریان نامی Ie کنتاکتور در ارتباط است. ولتاژ کار نامی برای سیستم ‌های AC و DC به صورت جداگانه مشخص می‌شود و حتما باید بیشتر یا برابر ولتاژ تغذیه مدار باشد. انتخاب کنتاکتور با ولتاژ کار نامی مناسب، برای اطمینان از عملکرد صحیح و طول عمر آن ضروری است.

  • ولتاژ Ui:

ولتاژ عایقی نامی (Ui) کنتاکتور حداکثر ولتاژی است که کنتاکتور می ‌تواند بین قسمت‌های زنده یا کنتاکت ها و بدنه خود در شرایط عادی، بدون هیچگونه  شکست عایقی، تحمل کند. این ولتاژ نشان‌ دهنده‌ی استحکام عایقی کنتاکتور در برابر نشت جریان و ولتاژ های اضافی است. ولتاژ عایقی نامی نیز برای سیستم ‌های AC و DC به صورت جداگانه مشخص می‌شود. برای اطمینان از ایمنی عایقی و جلوگیری از برق گرفتگی المان Ui ضروری می باشد.

  • ولتاژ Uc:

ولتاژ تغذیه نامی (Uc) کنتاکتور اشنایدر، به بوبین کنتاکتور اعمال می شود تا کنتاکتور فعال شده و کنتاکت ‌های آن متصل گردد. نکات مهم در مورد ولتاژ تغذیه نامی: ولتاژ تغذیه نامی به طور معمول روی پلاک کنتاکتور درج می‌شود. ولتاژ تغذیه نامی باید با منبع تغذیه کنتاکتور سازگار باشد.

انتخاب کنتاکتور با ولتاژ تغذیه نامی مناسب، برای اطمینان از عملکرد صحیح و طول عمر کنتاکتور ضروری است. کنتاکتورها نیاز به یک منبع تغذیه برای فعال سازی و عملکرد دروازه ‌های نیمه ‌هادی و سایر بخش‌ های الکترونیکی دارند که باید با مشخصات فنی کنتاکتور سازگار باشد تا عملکرد صحیح و پایدار آن تضمین شود.

  • ولتاژ Uimp:

ولتاژ لحظه ‌ای یا ضربه (Uimp) در کنتاکتورهای اشنایدر یکی از مشخصه‌های مهم است که به عنوان حداکثر ولتاژ مجاز برای مقاومت در برابر شوک‌ های الکتریکی ناشی از ضربه‌ های الکتریکی خارجی تعریف می‌شود. در واقع، این ولتاژ حداکثر ولتاژ شوک را که یک کنتاکتور قادر به تحمل آن است، نشان می ‌دهد.

این مقدار معمولاً بر اساس استاندارد های مختلف الکترونیکی و الکتریکی تعیین می‌شود و به عنوان یکی از عوامل تعیین کننده‌ ی کیفیت و عملکرد دستگاه مورد استفاده قرار می ‌گیرد.

پلاک خوانی کنتاکتور

  • Aux Cont:

Aux Cont مخفف Auxiliary Contact یا کنتاکت کمکی در کنتاکتور، به عنوان یک مجموعه کنتکات اضافی که به کنتاکتور اصلی متصل می‌شود. این کنتاکت‌ها عملکرد مستقل از کنتاکت ‌های اصلی دارند، اما وضعیت آن ‌ها وابسته به وضعیت کنتاکت ‌های اصلی می باشد.

  • جریان نامی Ie:

جریان Ie حداکثر جریانی است که کنتاکتور می‌ تواند به طور مداوم از کنتاکت ‌های اصلی خود عبور دهد بدون اینکه گرمای بیش از حد یا آسیب به آن وارد شود. این جریان به طور معمول روی پلاک کنتاکتور درج می‌شود و با واحد آمپر (A) نشان داده می ‌شود.

  • جریان هشت ساعتی Ith:

جریان هشت ساعتی Ith در واقع معیاری است که برای تعیین قابلیت تحمل حداکثر جریان توسط یک کنتاکتور در طول یک دوره زمانی هشت ساعته استفاده می‌شود. به عبارت دیگر، این مقدار نشان ‌دهنده حداکثر جریانی است که کنتاکتور می ‌تواند به طور پایدار در طی یک دوره زمانی هشت ساعته تحمل کند.

  • جریان دائمی Ith2:

جریان Ith2 در شرایط کار نرمال و در زمان نا محدود و بدون اینکه کنتاکت های کنتاکتور قطع شود و بدون آسیب عبور می کند.

  • جریان هفتگی Ith1:

این جریان هفته ای یکبار در شرایط کار نرمال از توانایی عبور از کنتاکت ‌های کنتاکتور را دارد.

  • جریان اتصال کوتاه ضربه ای Is:

جریان Is در کنتاکتور ها به جریان بسیار بالایی اشاره دارد که در صورت بروز اتصال کوتاه در مدار، جریانی که از آن خروجی می‌گیرد. این جریان به صورت یک ضربه یا پالس کوتاه مدت، معمولاً در زمان بسیار کوتاهی از زمان اتصال کوتاه ایجاد می ‌شود. جریان اتصال کوتاه ضربه ‌ای یکی از مشخصات مهمی است که در نظر گرفته می‌شود زیرا این جریان می‌تواند منجر به برقراری شرایط خطرناکی مانند آتش ‌سوزی یا خرابی ‌های جدی در سیستم الکتریکی شود.

پلاک کنتاکتور

جمع بندی

پیشنهاد می شود قبل از شروع به کار با کنتاکتور پلاک خوانی تجهیز مورد نظر را مطالعه نمایید. پلاک خوانی کنتاکتور اشنایدر با دیگر برند ها از جمله کنتاکتور زیمنس و هیوندای هرچند در ظاهر متفاوت می باشند اما فرق خاصی در ارائه اطلاعات ندارند. در این مقاله آموزش پلاک خوانی کنتاکتور را خدمت شما ارائه دادیم اکنون شما می توانید المان های روی پلاک کنتاکتور را مورد بررسی قرار دهید و به درستی از محصول خود استفاده کنید.

]]>
https://voltakala.com/%d9%be%d9%84%d8%a7%da%a9-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1/feed/ 0
تشخیص کنتاکتور اشنایدر اصل https://voltakala.com/%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c%d8%b5-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d8%b5%d9%84/ https://voltakala.com/%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c%d8%b5-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d8%b5%d9%84/#respond Fri, 19 Apr 2024 09:18:18 +0000 https://voltakala.com/?p=11182

کنتاکتور تجهیزی مکانیکی و الکترونیکی می باشد که برای قطع و وصل کردن جریان برق استفاده می ‌شود. استفاده از کنتاکتور اصل، خوب و باکیفیت، درتجهیزات صنعتی از آن جا وظیفه مهمی در حفاظت آن ها دارد حائز اهمیت می باشد. کنتاکتور اشنایدر ساخت فرانسه از بهترین برندهای تولید کننده کنتاکتور می باشد که استفاده از آن نتیجه بخش بوده و سبب حفاظت بهینه از دستگاه ها می شود.

اما چالش مهمی که کاربران صنعتی با آن روبه رو هستند آیا می توان کنتاکتور اصل را از کنتاکتور تقلبی تشخیص داد؟ اگر راهی برای تحقق این مسئله موجود دارد آن چیست؟ در ادامه ولتا کالا به تمام مواردی که می توان کنتاکتور اشنایدر اصل را از قلابی تشیخص داد مورد بررسی قرار می دهد.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کلید اتوماتیک اشنایدر اصل ، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

ویژگی‌ های ظاهری  و روش های تشخیص کنتاکتور اشنایدر اصل

کنتاکتور های اصلی اشنایدر دارای مشخصات منحصربه ‌فردی می باشند که به کاربران در تشخیص کمک می کند که به تشخیص‌شان کمک می‌کند. از مهم ترین ویژگی هایی که می توان در تشخیص کنتاکتور اصل در نظر گرفت قیمت کنتاکتور اشنایدر و لوگوی اشنایدر می باشد.

کنتاکتور های اشنایدر فیک معمولا قیمت ارزان تر و خطای بیشتری نسبت به کنتاکتور اصل دارد. کنتاکتور های اصلی دارای برچسب امنیتی هستند که نشانه اصالت آن است. روش های تشخیص کنتاکتور اشنایدر اصل عبارتند از:

  • نشان‌ های تجاری و برچسب ‌های اصالت:

شرکت اشنایدر الکتریک دارای نشان‌ های تجاری مختلفی است که بر روی محصولات خود قرار می‌دهد. برخی از این نشان‌ ها شامل Schneider Electric،  Schneider و  TeSys می‌باشد. بر روی کنتاکتور اشنایدر اصلی، برچسب ‌های اصالت و تأییدیه‌های مختلفی قرار داده می‌شود. این برچسب‌ها ممکن است شامل شماره سریال، کد محصول، نشان‌گذاری CE  (Conformité Européenne) و دیگر نشان‌های استاندارد بین‌المللی باشد.

کیفیت کنتاکتور اشنایدر اصلی

اشنایدر الکتریک به عنوان یک برند معتبر و معروف، تلاش می ‌کند تا محصولات و کنتاکتور های خود را با کیفیت و قابل اعتماد ارائه دهد. این شرکت از مواد با کیفیت بالا برای ساخت کنتاکتورها استفاده می‌کند، که باعث افزایش عمر مفید و کارایی محصولات می‌شود و همچنین به صورت دقیق آزمون‌ های کیفیت را بر روی محصولات خود انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که هر محصول از استاندارد های کیفیت مورد نظر پیروی می ‌کند.

کنتاکتور های اشنایدر دارای گواهینامه  و استاندارد های مختلف بین‌المللی هستند که نشان دهنده کیفیت و اعتبار آن‌ ها است. استفاده از خدمات پس از فروش مناسب و حمایت فنی برای مشتریان خود از دیگر موارد در تضمین کیفیت کنتاکتور اشنایدر است تا در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی یا پشتیبانی، در دسترس باشد.

  • قیمت و شکل ظاهری کنتاکتور:

شکل ظاهری کنتاکتور های اصلی Schneider دارای بدنه فلزی یا پلاستیکی با کیفیت، دارای قطعات داخلی متحرک مانند کانتاکت‌ها و سوئیچ ‌ها، نشانگرهای وضعیت (LED یا دیگر نوع نشانگر)، دارای پایه‌ های نصب بر روی ریل DIN یا سطح پایه، دارای ورودی و خروجی برق با کانکتورهای مناسب، دارای برچسب‌ها و علائم شناسایی محصول و دارای دسته کنترل برای روشن و خاموش کردن دستگاه می باشد.

برخی از فروشندگان، با ارائه دادن قیمت پایین کنتاکتور های تقلبی سعی می کنند، مشتریان را نسبت به خرید ترغیب کنند. شما در مواقع پایین بودن قیمت باید به اصل بودن آن شک کنید و با توجه به شکل ظاهری کنتاکتور اصل محصول خود را تهیه نمایید زیرا برخی از شرکت ها هنگام مونتاژ به جزئیات این محصول توجه نمی کند.

  • استفاده از شماره سریال:

استفاده از شماره سریال حک شده روی کنتاکتور اشنایدر الکتریک می ‌تواند به شناسایی اصالت محصول کمک کند، اما بیشتر برای اهداف گارانتی و خدمات پس از فروش استفاده می‌شود. با استفاده از شماره سریال، می‌توانید تاریخ تولید، مشخصات فنی و سایر اطلاعات مربوط به کنتاکتور را بررسی کنید. در این صورت می توانید از شرکت تولید کننده آن آگاه شوید و از اصل بودن محصول خود اطمینان حاصل نمایید.

  • بررسی کیفیت ساخت و جنس متریال:

کمپانی اشنایدر از جنس ‌های با کیفیت بالا برای تولید کنتاکتور ها استفاده می‌ کند و دقت بسیار زیادی در فرآیند ساخت دارد. کنتاکتورهای اصل اشنایدر الکتریک از جنس‌ های متنوعی مانند پلاستیک، فلز و سایر مواد با کیفیت استفاده می ‌کنند که باعث افزایش دوام و عمر مفید آنها می‌شود. همچنین، این کنتاکتورها دارای استانداردهای بین‌المللی کیفیت مانند CE و UL می‌باشند که نشان از کیفیت بالای تولیدات آنها است.

  • خرید از نمایندگی کنتاکتور اشنایدر:

شما می‌توانید با تماس با دفتر مرکزی یا شعبه‌ های شرکت Schneider الکتریک در منطقه خود، اطلاعات بیشتری درباره نمایندگی‌ ها و روش‌های خرید کنتاکتور های اصلی این شرکت دریافت کنید. خرید از نمایندگی رسمی اشنایدر الکتریک اطمینان از اصالت و کیفیت محصولات را به شما می ‌دهد و مطمئن خواهید بود که محصولاتی که خریداری می‌کنید از تولیدات اصلی و با کیفیت این شرکت هستند.

همچنین، در صورت نیاز به خدمات پس از فروش یا تعمیرات، نیز به راحتی می‌توانید به نمایندگی رسمی مراجعه کرده و خدمات لازم را دریافت کنید. برای خرید از نمایندگی کنتاکتور اشنایدر می‌توانید همین حالا با فروشگاه ولتا کالا تماس بگیرید و با خیال راحت کنتاکتور اشنایدر اصل را خریداری نمایید.

  • بسته‌ بندی محصول کنتاکتور اشنایدر اصل:

کنتاکتورهای اصلی اشنایدر الکتریک به صورت معمول در بسته‌بندی ‌های مناسب و با کیفیت عرضه می ‌شوند تا از حفاظت و ایمنی محصولات در طول حمل و نقل و ذخیره ‌سازی اطمینان حاصل شود. کنتاکتورهای اشنایدر در جعبه ‌های محافظ یا کارتن‌ های مقاوم قرار می‌گیرند تا از آسیب دیدن و خراب شدن آنها در طول حمل و نقل جلوگیری شود. برخی از تجهیزات دارای بسته ‌بندی فوم یا پلاستیک محافظ هستند که از خطر خراشیدگی و ضربه‌های خارجی محافظت می‌کند.

بسته‌ بندی کنتاکتورهای اشنایدر اصلی دارای برچسب‌های اصالت و شماره سریال است که اطلاعات لازم را در مورد محصول فراهم می‌کند و همچنین دارای دفترچه راهنما و دستورالعمل است که شامل اطلاعات فنی، نصب و راه‌ اندازی محصول است. بسته‌ بندی کنتاکتورهای اشنایدر اصلی باید محکم و با کیفیت باشد تا از حفاظت محصولات در برابر عوامل خارجی اطمینان حاصل شود.

مشخصات کنتاکتور اصل

  • هولوگرام و خدمات پس از فروش:

هولوگرام یکی از روش‌های اصلی برای تشخیص محصولات اصلی و جلوگیری از تقلب است. کنتاکتورهای اصلی اشنایدر الکتریک دارای هولوگرام بر روی بسته‌ بندی یا بر روی خود محصول هستند که به عنوان نشانه اصالت و تضمین کیفیت استفاده می‌شوند. هولوگرام‌ها معمولاً دارای الگوها و ساختارهای خاص هستند که قابل تشخیص از تقلب‌ها و تغییرات غیرمجاز هستند. شرکت اشنایدر الکتریک خدمات پس از فروش عالی به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

این شرکت دارای شبکه گسترده‌ای از نمایندگان، تعمیرکاران و مراکز خدمات پس از فروش است که به مشتریان در رفع مشکلات فنی، نصب، راه‌اندازی و سایر خدمات پس از فروش کمک می‌کنند.

  • تماس با افراد متخصص:

برای تماس با افراد متخصص در تشخیص کنتاکتور اصل، می‌توانید به مراکز خدمات پس از فروش شرکت اشنایدر الکتریک مراجعه کنید. این مراکز دارای تیم‌ های فنی متخصص هستند که می‌توانند به شما در تشخیص و اطمینان از اصالت کنتاکتورها کمک کنند. همچنین، می‌توانید با شرکت ولتا کالا تماس حاصل نمایید و اطلاعات بیشتری درباره تشخیص کنتاکتور های اصل و استفاده از خدمات پس از فروش آنها دریافت کنید.

  • بو کردن کنتاکتور:

یکی از روش‌ های ساده برای تشخیص کنتاکتور های تقلبی از اصلی، بو کردن آنها است. معمولاً محصولات تقلبی از مواد کم ‌کیفیت استفاده می‌کنند که بوی پلاستیک می دهند. بنابراین، با بو کردن کنتاکتور، می‌توانید تفاوت بین اصل و تقلبی را حس کنید.

ویژگی های کنتاکتور اصلی Schneider

کنتاکتورهای اصلی شرکت اشنایدر الکتریک دارای ویژگی‌های زیر می‌باشند:

  • کیفیت ساخت
  • استانداردهای ایمنی
  • قابلیت های برقی
  • طراحی مناسب
  • قابلیت اطمینان

ویژگی های کنتاکتور های تقلبی و فیک

کنتاکتورهای تقلبی و فیک عموماً از کیفیت پایین‌ تری نسبت به کنتاکتور های اصلی برخوردار هستند و ممکن است با مشکلات و مخاطراتی همراه باشند. ویژگی‌های کنتاکتور های تقلبی و فیک شامل موارد زیر می باشد:

  • قیمت بسیار ارزان
  • کیفیت ساخت پایین
  • وزن سبک
  • بدون گارانتی
  • خرابی سریع
  • داغ شدن محصول در حین کار

کنتاکتور اصلی و فیک

جمع بندی

برای جلوگیری از صدمات به سیستم های الکتریکی موضوع بسیار مهمی که وجود دارد تشخیص کنتاکتور اشنایدر اصل از تقلبی است. برای مطلع شدن از اصل بودن کنتاکتور شما نیاز دارید که لوگو، برچسب‌های امنیتی، شماره سریال، ویژگی‌های طراحی، کیفیت متریال، خرید از فروشگاه های معتبر، دقت در جزئیات ساختاری محصول را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهید. با خرید از شرکت ولتا کالا، نمایندگی رسمی کنتاکتور اشنایدر در کشور می‌‌ توانید با خیال راحت به انواع محصولات اشنایدر اصل دسترسی داشته باشید و با اطمینان تشخیص کنتاکتور اشنایدر اصل و فیک را خرید خود را ممئن انجام دهید.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کلید اتوماتیک اشنایدر اصل ، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

 

]]>
https://voltakala.com/%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c%d8%b5-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d8%b5%d9%84/feed/ 0
کلید اتوماتیک اشنایدر چیست؟ https://voltakala.com/%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/ https://voltakala.com/%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/#respond Sun, 07 Apr 2024 18:23:17 +0000 https://voltakala.com/?p=10912 شرکت اشنایدر الکتریک تقریبا با تجربه طراحی و تولید مطمئن در زمینه تجهیزات حفاظتی از جمله انواع کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر باعث افزایش اطمینان و انتخاب صنایع و صنعتگران حوزه برق شده است. شرکت اشنایدر الکتریک یک شرکت بزرگ و بین‌المللی در زمینه فناوری و تجهیزات الکتریکی است که با تجربه بیش از 180 ساله در زمینه تولید تجهیزات برق صنعتی و خانگی فعالیت دارد و در بیش از 100 کشور جهان نمایندگی ‌ها و دفاتر فروش را ایجاد کرده است.
کلید اتوماتیک اشنایدر با استفاده از نوآوری و برخورداری از فناوری های روز دنیا توانسته طیف گسترده ای از دامنه های جریان و قدرت قطع جامع و بهینه تمام نیازهای حفاظت در صنعت برق را پوشش دهد. مجموعه ولتا کالا در ادامه هرآنچه که لازم است در مورد کلید اتوماتیک اشنایدر بدانید را به صورت کامل مورد بررسی قرار داده است.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کلید اتوماتیک اشنایدر، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

کلید اتوماتیک اشنایدر

کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر الکتریک MCCB مخفف از کلید های الکترومکانیکی فشار ضعیفی به شمار می رود که حفاظت از تجهیزات صنعتی، قطع و وصل جریان نامی را در برابر اتصال کوتاه و اضافه بار برآورده می کند. این تجهیز حفاظتی که توانایی حفاظت اتصال به زمین، حفاظت موتوری و حفاظت ژنراتوری را نیز با رله های میکرولوجیک تعبیه شده داخل کلید را دارد می تواند پیش از رسیدن بار های اضافی به کلید مدار را قطع کند.
کلید اتوماتیک schneider همانند فیوز ها برای عبور کامل جریان نامی خود به طور مستمر می توانند بدون قطع شدن کار کنند. به طور کلی کلید ها منحنی مشخصی دارند که محدوده کاری کلید در جریان های مختلف را نشان می دهند تا مشخص کنند محدوده کاری کلید در جریان های مختلف در اضافه بار ها و اتصال کوتاه ها چگونه است و در چه شرایطی می تواند جریان را تحمل کرده یا قطع نمایند.

مشخصات فنی کلید اتوماتیک اشنایدر

مشخصات فنی کلید اتوماتیک اشنایدر

کلید های کمپکت اشنایدر به دلیل ضریب اطمینان بالا، کاربری آسان و همچنین امکانات زیاد باعث محبوبیت زیادی در بین کاربران در سراسر جهان شده است. این کلید در مدل های مختلفی عرضه می شود که در ادامه به مشخصات فنی آن ها می پردازیم:
  • کلید اتوماتیک اشنایدر مدل NS:

این مدل دارای واحد کنترلی، جهت اندازه گیری توان و انرژی داخلی می باشند. این کلید در دو سری NSX و NSXm تولید می شوند که دارای رنج جریان 630 تا 3200 هستند.
  • کلید اتوماتیک اشنایدر مدل NSX:

این مدل از یکی دیگر از انواع کلید های اتوماتیک کمپکت اشنایدر است که در رنج جریانی 100 تا 690 آمپر عمل می کنند. ولتاژ سری NSX در برابر ضربه مقاوم می باشد که با ولتاژ 8 کیلو ولت برابری می کند. قابلیت اطمینان و میزان بهره وری انرژی را نیز دارا است.
  • کلید اتوماتیک اشنایدر مدل NSX سری DC:

از این کلید برای حفاظت از خطوط شبکه DC استفاده می شود که دارای ولتاژ مقاومت در برابر ضربه 8 کیلوولت را دارد و در رنج جریان 630 آمپر تولید می شود. کلید اتوماتیک اشنایدر مدل NSX سری DC به دلیل قابلیت اطمینان بالا و استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی ها در محیط های مختلف به کار می روند.
  • کلید اتوماتیک اشنایدر مدل NSXm سری AC:

از این کلید به دلیل رعایت استاندارد های کامل در محیط های مختلف و سراسر دنیا با سختی بالا استفاده می شود، توانایی حفاظت از خطوط تا جریان 160 آمپر را داشته و برای شبکه AC 50 تا 60 هرتز و در ولتاژهای 220 تا 240، 380 تا 410، 440 تا 480، 500 تا 525 و 690 تا 660 ولت کابرد دارد.

عملکرد کلید اتوماتیک schneider

عملکرد کلید اتوماتیک اشنایدر بسیار حیاتی بوده و به صورت اتوماتیک عمل می‌ کند. این تجهیز معمولا با استفاده از سیستم‌ های شناسایی همچون کارت‌ های RFID یا کد دسترسی می تواند هویت فرد یا دستگاه را شناسایی کرده و بر اساس اطلاعات شناسایی شده، قادر است به ‌طور اتوماتیک برق را قطع یا وصل کند، این عملیات می‌تواند برای ایمنی سیستم ‌ها یا کنترل تجهیزات مختلف انجام شود.
کلید اتوماتیک Schneider الکتریک می ‌تواند بر اساس دستورات مشخص اتصالات الکتریکی را برقرار یا قطع نماید، این امر به صورت اتوماتیک و بر اساس برنامه ‌ریزی مشخص انجام شده و به کنترل مصرف انرژی در صنایع و ساختمان‌ ها از طریق قطع و وصل کردن بخش‌های مختلف برق به موقع و بهینه کمک می کند.

تفاوت اتوماتیک اشنایدر الکتریک با کلید های غیر اتوماتیک

تفاوت اتوماتیک اشنایدر الکتریک با کلید های غیر اتوماتیک

کلیدهای اتوماتیک اشنایدر از رله‌هایی تشکیل شده است که هر کدام وظیفه خاصی را بر عهده دارند اما رله ای در کلید های غیر اتوماتیک برای قطع و وصل کردن تعبیه نشده است. کلید اتوماتیک اشنایدر بعد از قطع شدن مدار به هر دلیلی مجدد آماده به کار شده و با استفاده از کنتاکت‌ های فرعی می‌توان وضعیت کلید‌ها را به خوبی بررسی نمود. در ادامه به تفاوت های بیشتر این دو کلید بیشتر می پردازیم:
  • عمل به صورت اتوماتیک:
یکی از اصلی ‌ترین تفاوت‌های بین کلید اتوماتیک اشنایدر و کلید‌های غیر اتوماتیک، این است که کلید اتوماتیک به صورت خودکار و بر اساس تنظیمات قبلی عمل می‌کند، در حالی که کلید‌های غیر اتوماتیک نیاز به عملکرد دستی دارند.
  • کنترل تجهیزات برقی:
کلید اتوماتیک اشنایدر توانایی کنترل دقیق تر برق را ازجمله قطع یا وصل بخش‌های خاص برق بر اساس دستورات شناخته شده را دارد که در کلید‌های غیر اتوماتیک به این توانایی نمی‌ رسند.
  • امکانات اضافی:
کلید های اتوماتیک اشنایدر الکتریک معمولا امکانات اضافی از جمله نمایشگرها، قابلیت ‌های بیشتر در اتصالات الکتریکی، اطلاع رسانی هوشمند و… دارد که این ویژگی‌ ها در کلیدهای غیر اتوماتیک کمتر دیده می ‌شوند.

دسته بندی MCCB اشنایدر به لحاظ قابلیت تنظیم

کلید‌های اتوماتیک اشنایدر از انواع مختلفی براساس قابلیت‌ های تنظیمی که دارند تولید می ‌شوند. برخی از انواع این کلید ها به لحاظ قابلیت تنظیم عبارتند از:
  • ثابت یا غیر قابل تنظیم
  • دارای قابلیت تنظیم رله حرارتی (Ir جریان عملکرد رله حرارتی)
  • دارای قابلیت تنظیم رله مغناطیسی (Imجریان عملکرد رله مغناطیسی)
  • دارای هر دو قابلیت تنظیم رله حرارتی و مغناطیسی

بازه جریانی کلید اتوماتیک اشنایدر

MCCB اشنایدر بر اساس بازه جریان و قدرت قطع به دو سری NSX و NS تقسیم می شود که به شرح زیر می باشد:
  • کلید اتوماتیک سری NSX :
شرکت اشنایدر الکتریک این سری از کلید ها را از 16 تا 630 آمپر و با قدرت قطع 25، 36، 50 ، 70 و 100 کیلو آمپر طراحی کرده و به بازار عرضه می کند.
  • کلید اتوماتیک سری NS :
این سری از کلید های اتوماتیک اشنایدر الکتریک از 800 تا 1600 آمپر و با قدرت قطع ۵۰ و ۷۰ کیلو آمپر طراحی شده و با بازه جریانی در حدود 16، 25، 32، 40، 50، 63، 80، 100، 125، 160، 200، 250، 400، 630، 800، 1000، 1250 و 1600 موجود می باشد.

پلاک خوانی کلید اتوماتیک اشنایدر

انواع کلید اتوماتیک اشنایدر

کلیدهای اتوماتیک اشنایدر که به کلید فشار ضعیف نیز معروف می باشند برای قطع و وصل مدار با جریان ‌های مختلف به کار می روند. این کلیدها دارای انواع متعددی هستند، که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:
  • کلید اتوماتیک کمپکت:

کلید اتوماتیک کمپکت نوعی کلید اتوماتیک است که به صورت خودکار و بدون نیاز به دستکاری انسان فشرده می ‌شود و بیشتر برای تجهیزات صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. این کلیدها از تکنولوژی‌ های مختلفی از جمله RFID، بلوتوث یا فرستنده‌های رادیویی برای ارسال سیگنال به دستگاه ‌های گوناگون استفاده می ‌کنند.
  • کلید مینیاتوری:

کلید مینیاتوری یک نوع کلید کوچک و فشرده است که به طور عمومی از ابعاد کوچک تر و سبک ‌تر از کلید های معمولی برخوردار است. این نوع کلید ها با طراحی زیبایی که دارند معمولاً به صورت راحت قابل حمل هستند و از جنس ‌های مختلفی مانند فلز، پلاستیک یا آلیاژ های خاص تولید می‌ شوند.
  • کلید محافظ موتور:

کلید محافظ موتور نوعی دیگر از انواع کلید اتوماتیک است که برای محافظت از موتورهای الکتریکی و پمپ‌ها در برابر اضافه بار، جریان بالا، ولتاژ نامناسب و دیگر خطرات الکتریکی استفاده می‌شود.
این کلید ها عموماً شامل یک دستگاه قطع و وصل الکتریکی هستند که به طور خودکار در صورتی که شرایط خطرناک تشخیص داده شود موتور را قطع می ‌کنند. کلید محافظ موتور معمولاً در صنایع، کارگاه‌ها، سیستم‌های آبیاری، وسایل نقلیه و سایر محیط ‌هایی که نیاز به حفاظت از موتورهای الکتریکی دارند، استفاده می ‌شوند.
  • کلید محافظ جان:

کلید محافظ جان یا RCCB یک نوع کلید حفاظتی الکتریکی است که برای حفاظت از افراد در برابر خطرات الکتریکی استفاده می‌شود. این کلیدها به طور خودکار جریان الکتریکی را قطع می ‌کنند.
RCCB ها عموماً برای حفاظت در برابر جریان تسری به زمین که ناشی از تماس دستگاه‌ های الکتریکی با زمین استفاده می ‌شود. به طور کلی، RCCB ها به عنوان یک لایه اضافی از حفاظت برای افراد در برابر شوک الکتریکی و خطرات دیگر الکتریکی عمل می‌کنند و در انواع مختلف و با ظرفیت‌های مختلف برای محافظت در محیط‌های مختلف موجود هستند.
  • کلید اتوماتیک هوایی:

کلید اتوماتیک هوایی نوعی قطع کننده مدار الکتریکی است که برای حفاظت از مدارهای الکتریکی در برابر جریان ‌های بالا و اضافه شدنی، حفاظت می ‌کند. این کلید ها به طور خودکار عمل کرده و در صورت شناسایی جریان بالا یا ناخالص، مدار را به صورت خودکار قطع می‌ کنند تا از وقوع حوادث جدی مانند آتش‌سوزی یا خطرات برقی جلوگیری کنند.
کلید اتوماتیک هوایی عموماً دارای یک مکانیزم سنسور الکترومغناطیسی است که جریان الکتریکی را نظارت می‌کند. این کلید ها به عنوان یک لایه اضافی از حفاظت در مقابل خطرات الکتریکی عمل می‌کنند و بیشتر در سیستم ‌های برقی صنعتی، تجاری و خانگی استفاده می ‌شوند.

انواع کلید اتوماتیک اشنایدر

کاربرد کلید اتوماتیک schneider الکتریک

Schneider Electric MCCB به عنوان یکی از تجهیزات الکتریکی مهم و حیاتی در صنایع مختلف استفاده می‌ شوند. این کلیدها برای حفاظت از تجهیزات الکتریکی، جلوگیری از خطرات الکتریکی و کنترل جریان الکتریکی در سیستم ‌های برقی مورد استفاده قرار می گیرند که در ادامه به برخی از کاربرد های اصلی آن می پردازیم:
  • استفاده از کلید اتوماتیک اشنایدر در خطوط تولید و سیستم‌ های برقی صنایع خودروسازی برای حفاظت از تجهیزات الکتریکی و جلوگیری از خطرات الکتریکی
  • استفاده از کلید اتوماتیک اشنایدر برای کنترل و حفاظت از تجهیزات الکتریکی در صنایع فولاد.
  • استفاده از این نوع کلید برای حفاظت از تجهیزات الکتریکی در صنایع نفت و گاز.
  • استفاده از آن در سیستم ‌های برقی ساختمان‌های تجاری و اداری برای حفاظت و کنترل جریان الکتریکی.
  • استفاده برای حفاظت و کنترل جریان الکتریکی در صنایع غذایی
  • استفاده به عنوان یک لایه اضافی از حفاظت در سیستم‌های توزیع برق صنعتی و تجاری

برای استعلام قیمت و خرید انواع کلید اتوماتیک اشنایدر، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

ساختار داخلی MCCB اشنایدر

ساختار داخلی کلید اتوماتیک اشنایدر در شکل های زیر نشان داده شده است شامل موارد زیر است که آن ها مورد بررسی قرار می دهیم:
  • جرقه گیر تشکیل شده از فولاد و مواد شیشه ای، مجموعه ای از صفحات موازی با عایق بندی برای تقسیم قوس در کلید اتوماتیک
  • مکانیزم سوئیچینگ وابسته به عملکرد رله ها برای باز و بسته شدن کانتکت
  • پلاک شامل اطلاعات مهم کلید همچون جریان نامی، قدرت قطع و …
  • دسته برای بستن یا باز کردن کانتکت به صورت دستی
  • دکمه تریپ شامل یک دکمه ی قرمز رنگ
  • کانتکت شامل یک ماده برنجی الکترولیز شده به عنوان کانتکت متحرک برای باز و بسته کردن مدار
  • مکانیزم قطع اضافه بار شامل یک جز حساس به دما با نام بی متال برای قطع برق در صورت بالا رفتن بیشتر جریان نامی
  • ترمینال شامل یک مجموعه پیچ از جنس فولادی برای اتصال مدار خارجی به کلید اتوماتیک

تجهیزات جانبی کلید اتوماتیک schneider

برای افزایش کارایی کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر میتوان تجهیزات جانبی مختلفی را بر روی آن نصب کرد که هر کدام از آن ها کاربرد های خاصی را دارند و برای انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر مورد نظر می توانند کمک ویژه ای کنند. این تجهیزات شامل موارد زیر است:
  • رله شنت تریپ:
این رله وظیفه قطع کلید را زمانی که مقدار ولتاژ تغذیه اش در بازه 70 تا 110 درصد ولتاژ نامی قرار می گیرد دارد. این تجهیز در دو مدل ولتاژ AC و DC ارائه می گردد و در مواقعی که کلید بدون اینکه خطایی رخ دهد قطع شود مورد استفاده قرار می گیرد. رله شنت در داخل MCCB یا در کنار کلید هوایی قرار می گیرد و با تحریک آن کلید قطع می گردد.
  • رله افت ولتاژ یا آندر ولتاژ:
زمانی که ولتاژ این بوبین از 70% ولتاژ نامی کمتر یا مساوی شود، رله افت ولتاژ یا آندر ولتاژ عمل کرده و فرمان قطع کلید صادر می کند. این رله که در دو مدل UVRD و UVR ارائه میشود از وصل شدن کلید در صورت پایین بودن ولتاژ جلوگیری میکند. تفاوت این دو رله در زمان قطع آنها می باشد.
  • کنتاکت های کمکی که همزمان با پل های اصلی کلید عمل کرده و همواره وضعیت قطع یا وصل کلید را نمایش می دهند.
  • واحد محدود کننده جریان که وظیفه افزایش قدرت قطع کلید را این واحد بر عهده دارد.
  • کنتاکت های خطا که در مواقع بروز یک اضافه بار یا یک اتصال کوتاه عمل کرده و آن را در پایانه های خود منعکس می نماید.
  • تجهیز کشویی که برای کشویی کردن کلید های MCCB استفاده میشود.
  • موتور الکتریکی که برای قطع و وصل کردن کلید از راه دور استفاده می شود.

ویژگی های کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر الکتریک

ویژگی های کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر الکتریک

کلید های اتوماتیک‌ های اشنایدر به دلیل ویژگی های مختلفی که دارد از محصولات پرکاربرد و معتبر در زمینه تجهیزات برقی هستند. ویژگی‌ های این تجهیز عبارتند از:
  • قابلیت کنترل و مانیتورینگ:
کلیدهای کمپکت اشنایدر دارای قابلیت کنترل و مانیتورینگ از راه دور هستند که این امکان را فراهم می‌ کند تا از راه دور و به صورت هوشمند، تجهیزات برقی را کنترل و نظارت داشته باشند.
  • قابلیت اطمینان و پایداری:
این نوع کلید ها به عنوان یکی از برند های معتبر در زمینه تجهیزات برقی، با دقت و کیفیت بالا تولید می ‌شوند که این امر باعث اطمینان و پایداری در عملکرد آنها می ‌شود.
  • سازگاری با استاندارد ها:
MCCB اشنایدر با استفاده از فناوری ‌های پیشرفته، به طور کامل با استاندارد های بین‌المللی مربوط به تجهیزات برقی سازگار می باشند.
  • قابلیت اتصال به سیستم‌ های هوشمند:
این نوع کلید قابلیت اتصال به سیستم‌ های هوشمند و اینترنت اشیاء را دارند که این امکان را فراهم می‌کند تا به صورت هوشمند و از راه دور، تجهیزات برقی را کنترل کرد.
  • قابلیت حفاظت:
کلید های اتوماتیک schneider دارای ویژگی‌ های حفاظتی مناسب هستند که به محافظت از تجهیزات برقی در برابر خطرات الکتریکی کمک می‌ کنند.
  • سادگی در نصب و استفاده:
کلید های اتوماتیک اشنایدر با طراحی ساده و کاربر پسند، نصب و استفاده آسان دارند که این امر به کاربران در استفاده بهینه از آنها کمک می ‌کند.

قدرت قطع کلید اتوماتیک Schneider Electric

از مهمترین پارامترهای یک کلید اتوماتیک اشنایدر که نشان می دهد کلید تا جه جریانی را در مواجه با اتصال کوتاه تحمل می کند. قدرت قطع می باشد. این پارامتر وابسته به ولتاژ است که حرف لاتین بعد از رنج کلید نشان دهندۀ آن می باشد. به عنوان مثال NSX100F دارای قدرت قطع 36 کیلو آمپر می باشد.

واحد های حفاظتی کلید اتوماتیک اشنایدر الکتریک

واحد های حفاظتی کلید اتوماتیک اشنایدر الکتریک

واحد های حفاظتی کلید اتوماتیک اشنایدر به شرح زیر است:
  • واحد حفاظتی – مغناطیسی:
این واحد در صورت وقوع اتصال کوتاه در مدار، با تشخیص جریان بالا و نامناسب، جریان الکتریکی را به صورت خودکار قطع می‌کند تا از خطرات ناشی از اتصال کوتاه جلوگیری شود. این واحد با استفاده از قوانین الکترومغناطیس، جریان نامناسب را تشخیص داده و عمل قطع جریان را انجام می‌دهد.
  • واحد میکرولوجیک:
این واحد یک قطعه تجهیزات الکترونیکی می باشد که در آن اجزای الکترونیکی بسیار کوچک و مینیاتوریزه شده ‌اند. این واحد ‌ها به صورت یک یا چند تراشه الکترونیکی کوچک حاوی مدارهای الکترونیکی مختلف مانند ترانزیستورها، مقاومت‌ها، خازن‌ها و سایر اجزای الکترونیکی تشکیل شده ‌اند.
واحدهای میکرولوجیک به عنوان قسمت‌های اصلی در دستگاه‌ ها و تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این واحدها معمولاً برای کنترل و پردازش اطلاعات، ارسال و دریافت سیگنال‌های الکتریکی، اجرای عملیات منطقی و محاسبات ریاضی و غیره استفاده می ‌شوند.

وضعیت های MCCB اشنایدر

کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر دارای سه وضعیت می باشد:
  • در صورتی که کلید وصل باشد در وضعیت بالا قرار می گیرد.
  • در حالت قطع به صورت دستی در پایین قرار می گیرد.
  • در صورت بروز خطا کلید در وسط یا حالت تریپ قرار گرفته و قطع است.
باید توجه داشت که در دو حالت کلید اشنایدر در وضعیت تریپ قرار می گیرد یعنی یکی در صورت بروز خطا و دیگری در صورت فشار دادن دکمه تست قرمز رنگ.

های کنترل کلید اتوماتیک اشنایدر

برای کنترل کلید اتوماتیک اشنایدر نیز سه روش وجود دارد که به شرح زیر است:
  • استفاده از اهرم کلید
  • نصب دسته گردان بر روی کلید
  • نصب مکانیزم موتوری

برای استعلام قیمت و خرید انواع کلید اتوماتیک اشنایدر، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

جمع بندی
در این مقاله ما به طور کامل کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر را مورد بررسی قرار دادیم اکنون شما به پاسخ خود یعنی کلید اتوماتیک اشنایدر چیست رسیدید. شما می توانید برای مشاهده انوع کلید اتوماتیک از جمله اشنایدر به سایت ولتا کالا مراجعه نمایید و با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.
گروه ولتا کالا نماینده اشنایدر الکتریک با بیش از یک دهه سابقه کاری درخشان در زمینه اتوماسیون صنعتی و کلیه تجهیزات برق صنعتی با دارا بودن کادر فنی مجرب آمادگی خود را جهت تامین تجهیزات برق صنعتی و اجرای پروژه های برق صنعتی اعلام می نماید. ولتا کالا نماینده فروش برند معتبر اشنایدر الکتریک می باشد که تنوع بسیار زیادی در محصولات برق صنعتی دارد.
]]>
https://voltakala.com/%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/feed/ 0
جدول انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر https://voltakala.com/%d8%ac%d8%af%d9%88%d9%84-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1/ https://voltakala.com/%d8%ac%d8%af%d9%88%d9%84-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1/#respond Sat, 06 Apr 2024 18:31:12 +0000 https://voltakala.com/?p=10617 کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر نوعی تجهیز الکترونیکی و سیستم قطع و وصل برق است که توسط شرکت Schneider Electric فرانسه تولید می‌ شود. این نوع کلید ها برای کنترل برق در صنایع، ساختمان ‌ها و سیستم ‌های اتوماسیون صنعتی استفاده می‌ شود. این تجهیزات امکان قطع و وصل خودکار برق را فراهم می ‌کنند و بر اساس نیازهای خاص هر نوع کاربردی طراحی شده‌ اند.
MCCB اشنایدر از اهمیت بسیاری به خاطر امکانات امنیتی بالا، کنترل دقیق بر روی جریان برق و امکانات اتوماسیونی برخوردار است. این تجهیز به دو سری NSX و NS با بازه جریانی حدود 16 الی 1600 آمپر تقسیم می شود که در قیمت کلید اتوماتیک اشنایدر هم تاثیر گذار می باشد و با حساسیت بالایی که دارد در برابر حرارت و جریان الکترومغناطیسی از جمله اضافه ولتاژ، اتصال کوتاه از انواع تجهیزات الکتریکی حفاظت می‌ کند.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کلید اتوماتیک اشنایدر، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

ساختمان کلید اتوماتیک اشنایدر

ساختار کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر بستگی به نوع مدل و کاربرد خاص آن متفاوت می باشد. به طور کلی ساختمان این نوع تجهیزات الکتریکی از قسمت های زیر تشکیل شده است:
  • بدنه کلید که شامل قسمت اصلی کلید و مکانیزم قطع یا وصل برق و قسمت ‌های الکتریکی می باشد.
  • دکمه ‌ها یا سوئیچ‌ها برای قطع یا وصل کردن برق و انجام عملیات کنترلی به کار می رود.
  • نمایشگر LED که در برخی کلید های اتوماتیک اشنایدر موجود می باشند تا وضعیت را نشان دهند.
  • مکانیزم‌ های ایمنی که برای جلوگیری از حوادث ناخواسته در کلید به کار می رود.
  • اتصالات الکتریکی که برای اتصال کلید به سیستم برق و جریان‌ های مختلف طراحی شده است.
  • مدارهای کنترلی که در برخی مدل‌ ها، برای اتصال به سیستم ‌های اتوماسیون صنعتی یا کنترلی مورد استفاده قرار می گیرد.

انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر

جدول انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر

سری NSX و NS این کلید، هر دو در ردۀ سه پل و چهار پل طراحی و تولید می شود تا با داشتن تجهیزات جانبی لازم، طیف گسترده ای از کار در کلیه سیستم‌ های برق رسانی و محافظت را در حیطه وظایف خود جای دهد. جدول انواع کلید‌ های اتوماتیک کمپکت اشنایدر به شرح زیر است:

جدول انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر سری NSX100

کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 50 کیلو آمپر کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 36 کیلو آمپر کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 25 کیلو آمپر
سه پل 16 آمپر LV429557 سه پل 16 آمپر LV429637 سه پل 16 آمپر LV429847
سه پل 25 آمپر LV429556 سه پل 25 آمپر LV429636 سه پل 25 آمپر LV429846
سه پل 32 آمپر LV429555 سه پل 32 آمپر LV429635 سه پل 32 آمپر LV429845
سه پل 40 آمپر LV429554 سه پل 40 آمپر LV429634 سه پل 40 آمپر LV429844
سه پل 50 آمپر LV429553 سه پل 50 آمپر LV429633 سه پل 50 آمپر LV429843
سه پل 63 آمپر LV429552 سه پل 63 آمپر LV429632 سه پل 63 آمپر LV429842
سه پل 80 آمپر LV429551 سه پل 80 آمپر LV429631 سه پل 80 آمپر LV429841
سه پل 100 آمپر LV429550 سه پل 100 آمپر LV429630 سه پل 100 آمپر LV429840

جدول انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر سری NSX160

کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 50 کیلو آمپر کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 36 کیلو آمپر کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 25 کیلو آمپر
125 آمپر LV430841 125 آمپر LV430631 125 آمپر LV430311
160 آمپر LV430840 160 آمپر LV430630 160 آمپر LV430311
160 آمپر LV430775 160 آمپر LV430770 _____
200 آمپر LV431870 250 آمپر LV431770 _____

جدول انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر سری NSX400

کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 50 کیلو آمپر کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 36 کیلو آمپر
400 آمپر LV432693 400 آمپر LV432676
400 آمپر LV432699 400 آمپر LV432678

جدول انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر سری NSX630

کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 50 کیلو آمپر کلید اتوماتیک اشنایدر با قدرت قطع 36 کیلو آمپر
630 آمپر LV432893 630 آمپر LV432876
630 آمپر LV432899 630 آمپر LV432877

جدول انتخاب کلید اتوماتیک اشنایدر سری NS800 – 1600

 کلید اتوماتیک موتور دار اشنایدر 1000آمپر سری NS کلید اتوماتیک کشویی اشنایدر 1000 آمپر سری NS کلید اتوماتیک اشنایدر 1000 آمپر سری NS
 کلید اتوماتیک موتور دار اشنایدر 1250 آمپر سری NS کلید اتوماتیک کشویی اشنایدر 1250 آمپر سری NS کلید اتوماتیک اشنایدر 1250 آمپر سری NS
 کلید اتوماتیک موتور دار اشنایدر 1600 آمپر سری NS  کلید اتوماتیک کشویی اشنایدر 1600 آمپر سری NS  کلید اتوماتیک اشنایدر 1600 آمپر سری NS
 کلید اتوماتیک موتور دار اشنایدر 800 آمپر سری NS کلید اتوماتیک کشویی اشنایدر 800 آمپر سری NS  کلید اتوماتیک اشنایدر 800 آمپر سری NS
]]>
https://voltakala.com/%d8%ac%d8%af%d9%88%d9%84-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1/feed/ 0
تنظیمات کلید اتوماتیک کمپکت اشنایدر (MCCB) https://voltakala.com/%d8%aa%d9%86%d8%b8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%85%d9%be%da%a9%d8%aa-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-mccb/ https://voltakala.com/%d8%aa%d9%86%d8%b8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%85%d9%be%da%a9%d8%aa-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-mccb/#respond Wed, 03 Apr 2024 13:50:49 +0000 https://voltakala.com/?p=10768 از مشکلات رایج و مهمی که در تمامی سیستم‌ های برق صنعتی و یا سیستم‌ های توزیع برق شهری و ساختمانی نمایان می شوند اضافه بار و اتصال کوتاه می باشند. این مشکلات در مدتی کوتاه ظاهر می شوند و احتمال بروز آسیب جبران ناپذیر را بالا می برند.
برای جلوگیری از چنین خطراتی می توان از انواع تجهیزات حفاظتی از جمله کلید اتوماتیک قابل تنظیم اشنایدر استفاده کرد که یکی از کامل‌ ترین، بهترین و کارآمد ترین تجهیزات حفاظتی به شمار می رود. کلید اتوماتیک اشنایدر (MCCB) در یک واحد حفاظتی یا واحد تریپ متناسب با نیاز حفاظتی طراحی می شود که می تواند علاوه بر اضافه بار و اتصال کوتاه حفاظت خطای زمین را نیز برآورده کند.

برای استعلام قیمت و خرید انواع کلید اتوماتیک اشنایدر، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

پارامتر های کلید اتوماتیک اشنایدر

از مهم ‌ترین مطالب در نحوه تنظیم کلید اتوماتیک اشنایدر پارامتر ‌های این تجهیز می باشد. عملکرد و چگونگی قطع کلید های اتوماتیک در برابر جریان ‌های اتصال کوتاه و یا اضافه بار ها قابل تنظیم شدن می باشد که برای انجام این تنظیمات پارامتر های زیر را مورد بررسی قرار می دهیم:

کلید های اتوماتیک اشنایدر

  • Ics (جریان مجاز برای قطع عایق در حال حرکت):
این پارامتر نشان دهنده حداکثر جریانی است که دستگاه می ‌تواند در حین عملکرد خود تحمل کند تا قطعی صحیح انجام شود، به عبارتی جریانی که در صورت وقوع شرایط نامناسب می ‌تواند منجر به عملکرد صحیح دستگاه شود.
  • Icu (جریان قطعی نهایی):
این پارامتر به معنای نشان دهنده حداکثر جریانی است که یک دستگاه می ‌تواند به صورت پیوسته بدون ایجاد آسیب به خود قطعات، فشار یا محیط اطراف، جریان سیستم را قطع کند. این پارامتر برای اطمینان از عملکرد صحیح و ایمنی دستگاه‌های الکتریکی حائز اهمیت است.
  • Im (جریان مرحله‌ای):
پارامتر Im در کلید اتوماتیک اشنایدر به معنای نشان ‌دهنده جریان نامی یا حداکثر جریانی است که یک دستگاه می ‌تواند در حالت‌های مختلف، مانند برق ورودی یا خروجی، تحمل کند. اهمیت این پارامتر در تطابق دستگاه با استانداردها و مشخصات فنی موجود است.
  • In (جریان نامی):
این پارامتر به معنای نشان‌ دهنده جریان مشخصی است که یک دستگاه می‌تواند به طور مداوم بدون نیاز به حفاظت و جریان تحمل کند. به عبارت دیگر، جریانی که دستگاه برقی به طور معمول در شرایط عادی عملکرد خود را انجام می‌ دهد. این پارامتر برای تعیین ظرفیت و عملکرد صحیح دستگاه الکتریکی در شرایط استاندارد و طبیعی بسیار اهمیت دارد.
  • Ue (ولتاژ نامی):
این پارامتر نشان ‌دهنده ولتاژ مشخصی است که یک دستگاه الکتریکی می‌تواند به طور مداوم بدون خطری برای خود و سیستم تحمل کند. یعنی این ولتاژ مقدار است که دستگاه طبق استانداردها و شرایط معین عملکرد خود را انجام می ‌دهد. پارامتر Ue در تضمین عملکرد صحیح و ایمن دستگاه الکتریکی در شرایط ولتاژ تعیین شده است.
  • Un (ولتاژ نامی سیستم):
این پارامتر نشان‌ دهنده ولتاژ سیستم یا شبکه برق است که دستگاه می ‌تواند به طور پیوسته و بدون مشکلات عمل نماید. برای دستگاه ‌هایی که در یک شبکه دستگاه‌های الکتریکی استفاده می‌شود، این پارامتر بسیار اهمیت دارد زیرا ولتاژ تعیین شده برای سیستم یا شبکه برق را نشان می دهد.

پارامتر های کلید اتوماتیک اشنایدر

  • ULmp (مقدار ولتاژ پیک ضربه ‌ای در تنش ‌های تصادفی سیستم برق صنعتی):
ولتاژ پیک ضربه ‌ای به دلیل تنش‌ های تصادفی و افت ولتاژ مهم می باشد می ‌توانند اثرات جانبی بر سیستم برق داشته باشند و بر عملکرد و ایمنی دستگاه ‌ها تأثیر بگذارند.
  • Iv (جریان متغیر مستمر):
این پارامتر در دستگاه‌ های الکتریکی نشان دهنده ‌ی می ‌باشد. این پارامتر بیانگر حداکثر جریانی است که دستگاه می ‌تواند در شرایط مختلف تحمل کند و عملکرد صحیح خود را حفظ نماید. اطلاع از مقدار جریان متغیر مستمر از آن جهت حائز اهمیت است که تعیین کننده‌ ی ظرفیت و عملکرد صحیح دستگاه‌های الکتریکی به طور پیوسته می ‌باشد.
  • Ir (جریان نامی یا جریان رتبه‌ای):
این پارامتر به عنوان جریان نامی یا جریان رتبه‌ای نشان ‌دهنده‌ی جریان مشخصی است که دستگاه می ‌تواند به طور پیوسته بدون نیاز به حفاظت یا تابعیت از تحمل جریان تحمل کند. آگاهی از پارامتر Ir به کاربران کمک می‌ کند تا ظرفیت و عملکرد صحیح دستگاه ‌های الکتریکی را تحت شرایط استاندارد و طبیعی ارزیابی کنند.
  • Isd (جریان کوتاه ‌زده):
پارامتر Isd معمولاً در دستگاه‌ ها و تجهیزات الکتریکی استفاده می‌ شود که جریان حداکثری یک تجهیز الکتریکی در مواقعی چون حوادث کوتاه ‌زده را نشان می دهد؛بدون اینکه عملکرد دستگاه تخلیه یا خطرات جدی ایجاد شود. این پارامتر باعث می‌شود تا تجهیزات بتوانند با موفقیت نسبت به جریان‌ های بیش از حد و غیر منتظره مقابله کرده و از خسارت جدی جلوگیری نمایند.
  • Icm (جریان شارژپذیر موج):
این پارامتر نشان‌دهنده جریان ناگهانی و موقتی است که در نتیجه موج‌های الکترومغناطیسی یا سایر پدیده‌ های ناگهانی در شبکه ‌های برق یا سیستم ‌های الکتریکی حاصل می‌شود. جریان شارژپذیر موج معمولاً در شرایط مخصوصی مانند بروز پدیده‌ های ناگهانی مثل صاعقه یا سایر افت و خیزهای ولتاژی در شبکه برق به خصوصیت اهمیت ویژه ‌ای می‌یابد.
  • Ith (جریان حداقلی ترمیم شونده):
این پارامتر معمولا به عنوان Trip Threshold Currentنمایانگر حداقل جریانی است که باید در یک مدار یا تجهیزات الکتریکی داشته باشیم تا ترمیم آن فعال شود و تجهیزات الکتریکی از مواقع خطرناکی مثل افت ولتاژ یا حوادث حرارتی محافظت شود. پارامتر Ith به عنوان حداقل جریان پردازش نیز شناخته می‌ شود.
  • Icw (جریان مداوم مجاز تا حداکثر):
این پارامتر نشان ‌دهنده حداکثر جریانی است که یک تجهیز الکتریکی می ‌تواند بدون ایجاد خطر یا خرابی برای مدت زمان مشخصی که ممکن است متغیر باشد، تحمل کند. با داشتن اطلاعات صحیح در مورد این پارامتر، می‌توان بهبود عملکرد، اطمینان از ایمنی و پیشگیری از خرابی‌های احتمالی در سیستم‌های الکتریکی حاصل کرد.
  • Ig (جریان دیواره‌ای یا جریان گرانده شده):
این پارامتر نشان‌دهنده جریان بسیار کمی است که از یک تجهیز الکتریکی به زمین یا دیگر نقاط دستگاه در مدارهای الکتریکی نا پیوسته جریان می‌ یابد. اگر جریان دیواره ‌ای بیش از اندازه باشد، ممکن است خطرات احتمالی مانند آتش ‌سوزی یا آسیب به افراد را ایجاد کند و باید با اقدامات مناسب این وضعیت را مدیریت کرد.

قدرت قطع کلید کمپکت اشنایدر

رله ‌های کلید اتوماتیک اشنایدر قابل تنظیم

رله‌ های کلید اتوماتیک اشنایدر قابل تنظیم یک قطعه مهم در سیستم‌ های برقی به شمار می روند که وظیفه حفاظت از تجهیزات الکتریکی و افراد در مقابل خطراتی نظیر افزایش ولتاژ، جریان‌ های نا خواسته، وضعیت‌ های شورت و سایر وقایع ناگهانی را دارند. این رله‌ ها دارای پارامترهای مختلفی که به آن ها پرداختیم هستند. این رله ها شامل موارد زیر می باشند:
  • Continuous Amps:
رله جریان دائم پیوسته یا Continuous Current Relay از پارامترهای حیاتی در تجهیزات الکتریکی به شمار می رود که میزان جریان مداومی را نشان می‌ دهد که یک دستگاه می‌تواند بدون ایجاد مشکلات یا خطراتی بکشد. اهمیت مدیریت و بهره ‌وری از این پارامتر نه تنها به منظور جلوگیری از خطرات مرتبط با افزایش ناگهانی جریان، بلکه همچنین برای افزایش عمر مفید و بهینگی تجهیزات الکتریکی بسیار حائز اهمیت است.
  • Short time:
رله قطع کوتاه ‌مدت در واقع نشان ‌دهنده مقدار جریانی است که تجهیزات الکتریکی باید بطور موقت این مقدار جریان را تحمل کنند تا رله قطع اعمال شود. این تنظیمات برای تعیین زمان و شرایط قطع دقیق تجهیزات در صورت وقوع حوادث ناگهانی نظیر شورت یا افزایش ناگهانی جریان بسیار مهم هستند.
با تنظیم مناسب Short-Time Pick Up می‌ توان از ایمنی و عملکرد صحیح تجهیزات الکتریکی اطمینان حاصل کنید و در مواقع خطرناک از حمایت و حفاظت مناسب برخوردار باشید. این تنظیمات تحت تأثیر مستقیم وضعیت‌های ناگهانی مختلف مانند شورت‌ها و حوادث جریان افزایشی قرار می‌گیرند.
  • Instantaneous Pick up:
رله قطع سریع در صورت وقوع شورت یا حادثه ناگهانی دستگاه به صورت فوری عمل کرده و جریان الکتریکی را خیلی سریع عملیات قطع را فراهم می آورد. این پارامتر مهم برای حفاظت از تجهیزات الکتریکی در برابر حوادث ناگهانی است و به وقوع پیوستن آسیب‌ های جدی از قبیل خطر حریق یا خرابی تجهیزات را کاهش می ‌دهد. به منظور تنظیم این پارامتر، مراحل خاصی باید دنبال شوند تا رله قطع سریع به‌ درستی واکنش نشان دهد و تجهیزات الکتریکی را محافظت کند.
  • Long time del:
رله تأخیر بلند مدت بر اساس تنظیمات خاص، برای تأخیر زمانی خاصی قبل از فعال شدن عملکرد خود طراحی شده است. این نوع رله ‌ها برای مواقعی که نیاز است که عملکرد یک سیستم یا تجهیزات الکتریکی به طور تأخیری فعال شود. این تأخیر می‌تواند برای جلوگیری از وقوع خطراتی مربوط به جریان‌ های اضافی یا حفاظت از تجهیزات در مواقعی که نیاز به تأخیر در عملکرد دستگاه وجود دارد، مفید باشد.
  • Short time del:
رله تأخیر کوتاه ‌مدت برای تأخیر زمانی کوتاه ‌تر قبل از فعال شدن عملکرد خود به کار می‌رود. این نوع رله‌ ها نیز برای کنترل و مدیریت جریان ‌ها و عملکرد تجهیزات الکتریکی در شرایطی که نیاز به تأخیر کوتاه قبل از فعال شدن دستگاه‌ ها وجود دارد، استفاده می ‌شوند. تنظیمات این رله ‌ها نیز بر اساس نیازهای خاص هر سیستم یا تجهیزات الکتریکی صورت می گیرد تا بهینه ‌سازی عملکرد دستگاه‌ها و جلوگیری از وقوع خطرات مرتبط با جریان‌ها و اجزای الکتریکی فراهم شود.
  • Ground Fault:
این رله حفاظتی برای تشخیص و حفاظت در برابر خطا های زمین‌ گیر در سیستم‌های برقی استفاده می‌شود. وقتی یک خطا زمین‌ گیر اتفاق می‌افتد، جریان بین خط فاز و زمین افزایش می‌ یابد. رله Ground Fault Pick up با تشخیص این افزایش جریان، سریعاً به رله ‌های حفاظتی دیگر اطلاع می‌ دهد تا خروجی برق قطع شود و از وقوع حوادث جدی جلوگیری شود.

نحوه تنظیم کلید اتوماتیک اشنایدر

نحوه تنظیم کلید اتوماتیک اشنایدر

برای شروع تنظیمات کلید اتوماتیک اشنایدر باید اطلاعات کافی را در مورد پارامتر هایی که به آن پرداختیم را جمع آوری کنیم. هر کلید اتوماتیک قابل تنظیم اشنایدر در محدوده کار معین طراحی‌ شده است.

با توجه به مقدار جریان نامی خط و محاسبات حداکثر جریان اتصال کوتاه در ابتدا برای انتخاب کلید اتوماتیک مورد نظر خود اقدام کنیم. پس از انتخاب، بسته به شرایط کلی سیستم، رله های کلید را تنظیم می‌کنیم. هر کلید اتوماتیک اشنایدر قابل تنظیم دارای یک نوع منحنی جریان – زمان است و از اطلاعات آن برای تنظیم رله‌ های کلید اتوماتیک بهره می گیریم.

تغییر وضعیت کلید و دسته گردان در کلید اتوماتیک اشنایدر

در حالتI (ON) مدار کلید کمپکت بسته به صورت دستی ایجاد می شود اما در حالت مکانیزم موتوری به صورت اتوماتیک. در حالت O (OFF) مدار کلید کمپکت باز این موقعیت نیز به صورت دستی ایجاد می شود مگر در حالت مکانیزم موتوری. در حالت Trip مدار کلید کمپکت اشنایدر متوقف گشته و این موقعیت توسط حفاظت کلید ایجاد می شود.

تغییر وضعیت کلید و دسته گردان در کلید اتوماتیک اشنایدر

درجه حفاظت IK

درجه حفاظت IK در تجهیزات الکتریکی، از جمله کلید های اتوماتیک اشنایدر، نشان دهنده میزان مقاومت آن در مقابل ضربه ‌ها و شرایط محیطی خاص است. این درجه حفاظت از دو حرف IK و یک عدد تشکیل شده است. حرف اول که I نشان دهنده مقاومت در برابر حرکت مکانیکی خارجی می‌باشد و – حرف دوم مقاومت در برابر فعالیت‌ های پوششی یا ضربات وارده را نشان می دهد.

عدد نیز نشان دهنده میزان مقاومت است و از ۰ تا ۱۰ تعریف شده است، که ارزش بالاتر به معنی مقاومت بیشتر می ‌باشد. با توجه به این توضیحات، برای کلیدهای اتوماتیک اشنایدر می‌توان درجه حفاظت IK را در مستندات فنی مربوط به هر محصول یا دستگاه مشخص کرد. با اطلاع از درجه حفاظت IK کلید اتوماتیک، شما می‌توانید بهترین تصمیمات را برای استفاده و نگهداری از این تجهیزات اتخاذ کنید و ایمنی و عمر مفید آن‌ها را به حداکثر برسانید.

رنج جریان کلید اتوماتیک اشنایدر

کلید اتوماتیک ماکپکت اشنایدر به دو سری NSX و NS تقسیم شده که بر اساس بازۀ جریان این کلیدها و قدرت قطع آن ها انجام شده است. بازۀ جریان کلید اتوماتیک اشنایدر در حدود 16، 25، 32، 40، 50، 63، 80، 100، 125، 160، 200، 250، 400، 630، 800، 1000، 1250 و 1600 می باشد. سری های NSX و NS در دو ردۀ سه پل و چهار پل طراحی می شود که با وجود تجهیزات مناسب در کلیه سیستم های برق رسانی و محافظت کاربرد دارد.

با داشتن تجهیزات جانبی مناسب، توانایی کار در کلیه سیستم های برق رسانی و محافظت از کلیه وسایل را دارد. کلید اتوماتیک اشنایدر سری NSX از 16 تا 630 آمپر و با قدرت قطع 25، 36، 50، 70 کیلو آمپر تولید شده و کلید های سری NS اشنایدر در بازۀ جریان ۸۰۰800 تا 1600 آمپر و با قدرت قطع 50 و 70 کیلو آمپر روانه بازار می گردد.

کلید اتوماتیک اشنایدر الکتریک

جمع بندی

در این مطلب نکات مهمی برای تنظیم کلید اتوماتیک اشنایدر را مورد بررسی قرار دادیم. برای تنظیم این تجهیز باید پارامتر ها را مطالعه نمایید و با هر کدام از آن ها آشنا شوید. کلید اتوماتیک اشنایدر در انواع مختلفی در بازار موجود است که در صنعت برق کاربرد بسیاری دارد.

ما به شما نمایندگی ولتا کالا را معرفی می کنیم زیرا یکی از برترین نمایندگی های محصولات اشنایدر الکتریک می باشد که آماده ارائه محصولات در سراسر ایران می باشد. اگر قصد خرید کلید اتوماتیک قابل تنظیم اشنایدر را دارید وارد سایت ولتا کالا شوید و محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید و همچنین از مشاوره رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

]]>
https://voltakala.com/%d8%aa%d9%86%d8%b8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%85%d9%be%da%a9%d8%aa-%d8%a7%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%af%d8%b1-mccb/feed/ 0
معرفی پارامتر و تنظیمات اینورتر ال اس سری IG5A https://voltakala.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%85%d8%aa%d8%b1-%d9%88-%d8%aa%d9%86%d8%b8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d9%86%d9%88%d8%b1%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%84-%d8%a7%d8%b3-%d8%b3/ https://voltakala.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%85%d8%aa%d8%b1-%d9%88-%d8%aa%d9%86%d8%b8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d9%86%d9%88%d8%b1%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%84-%d8%a7%d8%b3-%d8%b3/#respond Sun, 17 Mar 2024 10:21:27 +0000 https://voltakala.com/?p=10660 اینورتر ال اس IG5A یک درایو فرکانس متغیر (VFD) با کارایی بالا است که برای کنترل سرعت و گشتاور موتورهای AC القایی سه فاز طراحی شده است. این سری از اینورترها برای طیف گسترده ای از کاربردها مانند:
  • نوار نقاله: کنترل سرعت و گشتاور دقیق برای انتقال مواد
  • پمپ ها: کنترل دقیق جریان و فشار
  • فن ها: تنظیم سرعت برای تهویه مطبوع و تهویه
  • کمپرسورها: کنترل کارآمد برای صرفه جویی در انرژی
  • ماشین ابزار: کنترل دقیق سرعت و گشتاور برای فرآیندهای دقیق

ویژگی ها و مشخصات فنی اینورتر ال اس مدل IG5A:

  • کنترل برداری بدون سنسور (SV/f): عملکرد دقیق و پاسخگویی سریع
  • مد صرفه جویی در انرژی: کاهش مصرف انرژی تا 30%
  • محافظت های کامل: حفاظت در برابر اضافه بار، ولتاژ پایین، اتصال کوتاه و …
  • رابط های متنوع: RS485، Modbus، CANopen و …
  • برنامه ریزی آسان: صفحه نمایش LCD و کلیدهای جهت دار برای تنظیم پارامترها
  • سازگاری با موتورهای مختلف: پشتیبانی از طیف گسترده ای از موتورهای AC القایی
  • ولتاژ ورودی: تک فاز 200-240 ولت یا سه فاز 380-480 ولت
  • توان خروجی: 0.4 تا 75 کیلووات
  • فرکانس خروجی: 0.1 تا 400 هرتز
  • درجه حفاظت: IP21

پارامتر اینورتر ال اس در کی پد درایو

معرفی پارامتر های اینورتر ال اس IG5A

برای انتخاب پارامتر ابتدا باید از کارایی آن ها آگاهی پیدا کرد. تعداد و نام دقیق پارامترها ممکن است بسته به مدل دقیق اینورتر IG5A شما متفاوت باشد. پیشنهاد می شود قبل از تغییر هر پارامتر، دفترچه راهنمای کاربر مدل دقیق اینورتر خود را مطالعه نمایید زیرا برخی از پارامترها می توانند بر عملکرد و طول عمر موتور تأثیر بگذارند. در صورت عدم آشنایی با نحوه تنظیم یک پارامتر خاص، می توانید از یک متخصص کمک بگیرید. پارامتر های اینورتر ال اس IG5A شامل گروه های مختلفی می باشد که در ادامه آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم:

  • گروه فرکانس (F):

F01 – فرکانس خروجی: تعیین فرکانس موتور
F02 – حداکثر فرکانس: تعیین حداکثر فرکانس قابل تنظیم برای موتور
F03 – حداقل فرکانس: تعیین حداقل فرکانس قابل تنظیم برای موتور
F04 – شیب فرکانس: مشخص کردن سرعت تغییر فرکانس
F05 – فرکانس مرجع 1: تعیین فرکانس مرجع برای عملکردهای خاص مانند PID
F06 – فرکانس مرجع 2: تعیین فرکانس مرجع برای عملکردهای خاص مانند PID

  • گروه پارامترهای درایو (D):

D01 – زمان شتاب: تعیین زمان لازم برای رسیدن موتور به سرعت نهایی
D02 – زمان ترمز: تعیین زمان لازم برای توقف موتور
D03 – گشتاور شروع: تعیین گشتاور اولیه برای راه اندازی موتور
D04 – جبران لغزش: تعیین افت گشتاور موتور را در حین بارگذاری و جبران آن
D05 – ضریب تقویت جریانات: تعیین حساسیت درایو به سیگنال ورودی
D06 – فرکانس قطع: تعیین فرکانس قطع برای حفاظت از موتور در برابر اضافه بار

  • گروه I/O (FU):

FU01 – منبع آنالوگ 1: تنظیم ورودی آنالوگ 1 (انتخاب منبع و محدوده)
FU02 – منبع آنالوگ 2: تنظیم ورودی آنالوگ 2 (انتخاب منبع و محدوده)
FU03 – منبع دیجیتال 1: تنظیم ورودی دیجیتال 1 (انتخاب عملکرد و لبه فعال)
FU04 – منبع دیجیتال 2: تنظیم ورودی دیجیتال 2 (انتخاب عملکرد و لبه فعال)
FU05 – خروجی رله 1: تنظیم عملکرد خروجی رله 1
FU06 – خروجی رله 2: تنظیم عملکرد خروجی رله 2

  • گروه پارامترهای پیشرفته (H):

H01 – حفاظت اضافه بار: تنظیم حد مجاز جریان برای جلوگیری از اضافه بار موتور
H02 – حفاظت ولتاژ پایین: تنظیم حد مجاز ولتاژ برای جلوگیری از آسیب به موتور
H03 – حفاظت اتصال کوتاه: تنظیم حفاظت در برابر اتصال کوتاه
H04 – فرکانس حامل: تنظیم فرکانس سوییچینگ برای کاهش نویز
H05 – جبران دمای موتور: تنظیم جبران فرکانس خروجی بر اساس دمای موتور
H06 – تنظیم PID: تنظیم ضرایب کنترلر PID برای کنترل دقیق سرعت و گشتاور

اینورتر ال اس سری IG5A

تنظیمات اینورتر ال اس سری IG5A

تنظیمات اینورتر ال اس سری IG5A بسته به مدل دقیق و نیازهای شما می‌تواند متفاوت باشد. با این حال، به طور کلی مراحل زیر را می‌توانید برای تنظیم اینورتر دنبال کنید:

  • گام اول: دسترسی به منوی تنظیمات

از کلیدهای جهت دار بالا و پایین برای پیمایش در منو استفاده کنید و همچنین برای تأیید انتخاب و ورود به منوی تنظیمات کلید “ENTER” را فشار دهید.

  • گام دوم: انتخاب پارامتر

در هر گروه پارامتر، لیستی از پارامترهای قابل تنظیم وجود دارد و شما می توانید از کلیدهای جهت دار بالا و پایین برای انتخاب پارامتر مورد نظر استفاده کرده و کلید “ENTER” را برای تأیید انتخاب و مشاهده مقدار فعلی پارامتر فشار دهید.

  • گام سوم: تغییر مقدار پارامتر

از کلیدهای جهت دار بالا و پایین همچنین می توان برای تغییر مقدار پارامتر استفاده کرد و از کلید “ENTER” برای تأیید مقدار جدید و ذخیره آن کمک گرفت. در صورت نیاز برای بازگشت به منوی قبلی،می توانید کلید “ESC” را فشار دهید.

  • گام چهارم: ذخیره تنظیمات

برای ذخیره تمام تنظیمات در حافظه اینورتر، از کلید “F” استفاده کنید سسپس گزینه “ذخیره” را انتخاب و در نهایت کلید “ENTER” را فشار دهید.

  • گام پنجم: خروج از منوی تنظیمات

پس از انجام تنظیمات مورد نظر خود باید برای خروج از منوی تنظیمات، از کلید “ESC” استفاده کرده تا به منوی اصلی باز گردید.

برای استعلام قیمت و خرید انواع اینورتر ال اس، با شماره تلفن 09125290221 تماس حاصل فرمایید.

نکات ایمنی در زمان نصب اینورتر ال اس سری IG5A

علاوه بر نکات کلی ایمنی در نصب اینورتر، در مورد مدل خاص IG5A باید از قرار دادن اشیاء فلزی در نزدیکی اینورتر خودداری نمایید.در صورت بروز مشکل، از یک متخصص مجاز کمک بگیرید و همچنین از دستکاری و تغییر تنظیمات بدون دانش کافی خودداری نمایید. دیگر موارد مورد نیاز زیر را قبل از شروع مد نظر قرار دهید:

  • آشنایی در مورد مدل دقیق اینورتر مورد نظر با استفاده از دفترچه راهنمای مربوطه
  • اطمینان کامل از تطابق ولتاژ ورودی با برق محل نصب (تک فاز یا سه فاز)
  • انتخاب صحیح محل نصب یعنی عدم وجود رطوبت و گرد و غبار و دور بودن از منابع گرما در محل نصب
  • استفاده از ابزار و تجهیزات مناسب از جمله آچار آلن، پیچ گوشتی و ابزارهای عایق دار مناسب
  • در حین نصب اتصال صحیح به ترتیب سیم ها به ترمینال ها (در دفترچه راهنمای مدل شما ذکر شده است)
  • اطمینان کامل از سفت بودن تمام اتصالات برای جلوگیری از گرم شدن و بروز خطا
  • استفاده از کابل های مطلوب با سایز صحیح و عایق مناسب برای اتصالات برق و کنترل
  • توجه به آلارم ها و خطاهای نمایش و مراجعه به دفترچه راهنما در صورت بروز خطا
  • اتصال زمین با ترمینال “FG” واطمینان از اتصال صحیح زمین بعد از نصب
  • خودداری از روشن شدن اینورتر بدون بار
  • بررسی مرتب اینورتر از جمله اتصالات، سیم ها، دمای اینورتر و عملکرد آن
  • توجه به روز رسانی فریم ویر اینورتر برای ارتقای عملکرد و رفع مشکلات احتمالی

با رعایت این نکات ایمنی، می توانید از خطرات احتمالی در زمان نصب و کار با اینورتر ال اس سری IG5A خود جلوگیری کنید و از عملکرد صحیح و طول عمر آن اطمینان حاصل کنید.

پارامتر های اینورتر IG5A

مراحل نصب اینورتر ال اس سری IG5A

قبل از شروع هرگونه کار، از قطع بودن برق اطمینان حاصل کرده و از اقدامات ایمنی لازم هنگام کار با برق پیروی کنید. در ادامه مراحل نصب این نوع اینورتر ال اس را مورد بررسی قرار می دهیم:

  • آماده سازی:

در ابتدا دفترچه راهنمای کاربر مدل دقیق اینورتر خود را مطالعه کرده و از مطابقت ولتاژ ورودی اینورتر با برق محل نصب (تک فاز یا سه فاز) اطمینان حاصل نمایید. سپس با توجه به تهویه مناسب، عدم وجود رطوبت و گرد و غبار دور بودن از منابع گرما آن را در محل مناسبی نصب کنید.

  • ابزار و تجهیزات مناسب:

برای نصب اینورتر نیاز باید ابزار هایی از جمله آچار آلن، پیچ گوشتی، ابزارهای عایق دار، کابل های با کیفیت مناسب، ابزار تست ولتاژ را در دسترس خود قرار دهید.

  • اتصالات برق:

کلید اصلی برق را قطع کرده کابل برق ورودی تک فاز را به ترمینال های “L1” و “N” و سه فاز را به ترمینال های R, S, T و N در اینورتر متصل نمایید. کابل برق خروجی را نیز به ترمینال های “U”, “V” و “W” در اینورتر متصل کرده و توجه داشته باشید ترتیب صحیح U-V-W را رعایت نمایید.حالا اتصال سیم زمین را به ترمینال “FG” در اینورتر برقرار نمایید.

  • اتصالات کنترل:

در صورت استفاده از کی پد خارجی آن را به پورت مربوطه در اینورتر متصل کنید اما اگر از سیگنال های کنترلی خارجی (مانند PLC) استفاده می کنید، آنها را به ترمینال های “PG” و “GND” در اینورتر متصل نمایید.

  • اتصالات اختیاری:

شما می توانید از پورت RS485 برای برقراری ارتباط با PLC یا سایر دستگاه ها و از ورودی های آنالوگ یا دیجیتال برای دریافت سیگنال های کنترلی خارجی استفاده نمایید.

  • بررسی نهایی:

پس از اطمینان کامل از سفت بودن کامل تمام اتصالات، ازعدم وجود اتصال کوتاه در مدار نیز اطمینان حاصل نمایید و از عایق مناسب برای سیم ها استفاده کنید. اکنون می توانید کلید اصلی برق را روشن کنید تا LED نشانگر روشن شدن اینورتر روشن گردد.
جمع بندی
در این مقاله به تنظیم اینورتر ال اس سری IG5A و پارامتر های آن را به زبان ساده معرفی کردیم. شما با مطالعه این مطلب و رعایت نکات و مراحلی که گفته شد به هدف خود یعنی تنظیم اینورتر مورد نظر رسیده و تا حد زیادی از بروز خطا برای انجام این امر جلوگیری نمایید.

]]>
https://voltakala.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%85%d8%aa%d8%b1-%d9%88-%d8%aa%d9%86%d8%b8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d9%86%d9%88%d8%b1%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%84-%d8%a7%d8%b3-%d8%b3/feed/ 0
آموزش نصب کنتاکتور در 8 گام https://voltakala.com/8-%d9%85%d8%b1%d8%ad%d9%84%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%86%d8%b5%d8%a8-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1/ https://voltakala.com/8-%d9%85%d8%b1%d8%ad%d9%84%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%86%d8%b5%d8%a8-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1/#respond Thu, 09 Nov 2023 10:01:01 +0000 https://voltakala.com/?p=7962 کنتاکتور نیز مانند بسیاری از تجهیزات دیگر از خطوط ولتاژ بالا به طور مستقیم تغذیه می کنند. این ولتاژ باید بطور الکتریکی از ولتاژ استاندارد 24 یا 220 ولت جدا شوند که توسط کنتاکتور ها این عملیات امکان پذیر است.
کنتاکتورها برای اینکه بتوانند کویل مغناطیسی را تحریک کنند به ولتاژ های 24، 110 یا 220 ولت نیاز دارند. این روند باعث می شود کنتاکت ها بسته شوند و ولتاژ بزرگتر قطع و وصل شود. در ادامه مقاله، فروشگاه ولتا کالا شما را با نصب کنتاکتور برند های مختلف و هرآنچه که باید در نصب کنتاکتور بدانید، آشنا خواهد کرد با ما همراه باشید.
نصب انواع کنتاکتور

مراحل نصب کنتاکتور

نصب کنتاکتور از ضروریات در مدار است که نقش به سزایی در کنترل مدارهای قدرت الکتریکی در محیط‌ های صنعتی و تجاری دارد. با نصب کنتاکتور در مدار عملیات روشن و خاموش شدن تجهیزات قدرتمند به طور کاملا مطمئن و تضمینی انجام خواهد شد. در ادامه 8 مرحله نصب کنتاکتور را مورد بررسی قرار خواهیم داد:

گام اول. انتخاب کنتاکتور مناسب و مورد نظر خود

در ابتدا باید کنتاکتور مناسب را پیدا کنید. برای انجام این کار باید به نکات زیر توجه کنید:
  • ولتاژی که برای تحریک بوبین کنتاکتور وجود دارد.
  • جریان موجود مورد نیاز بار که در خروجی کنتاکتور متصل می گردد.
  • ولتاژ مورد نیازی که به کنتاکت‌ ها متصل می گردد.

گام دوم. مطالعه کردن نصب کنتاکتور

پس از این که کنتاکتور مناسب خود را انتخاب کردید، باید راهنمای نصب کنتاکتور را مطالعه نمایید. پس از مطالعه ورودی A1،A2 را پیدا کنید تا شرایط برای سیم کشی ولتاژ تحریک بوبین مهیا شود. در بعضی کنتاکتورها که دارای اتصال 3 فاز می باشند از 3 کنتاکت L1,L2,L3 تشکیل می شود، علاوه این 3 کنتاکت، ممکن است کنتاکت ‌های اضافی مانند NO یا NC یا هر دو وجود داشته باشد.

گام سوم. بررسی کردن کنتاکت کمکی در کنتاکتور

از کنتاکت ها در مدار فرمان استفاده می شود. در بعضی از کنتاکتورها یا کنتاکت کمکی وجود دارد یا وجود ندارد که شما باید از وجود یا عدم وجود کنتاکت در کنتاکتور اطمینان حاصل فرمایید.

گام چهارم. آماده سازی تابلو برق

زمان نصب کنتاکتور روی ریل رسیده است. از قطع بودن برق تابلو اطمینان حاصل نمایید و با شماره گذاری سیم ها از آسیب رسیدن به تابلو جلوگیری کنید. حالا باید سیم‌ های قدرت و تحریک را به کنتاکتور برسانید.

نصب کنتاکتور تک فاز

گام پنجم. آماده ‌سازی سیم‌ها برای اتصال به کنتاکتور

در این مرحله باید سیم ها را برای اتصال به کنتاکتور آماده کنید. روکش سیم‌ ها را نهایت تا 1.5 سانتی متر انتخاب کنید اگر یا کابل یا سیمی که انتخاب کردید، رشته ای باشد باید رشته ها را کامل به هم بتابانید تا رشته آزادی وجود نداشته باشد. در انتها با ابزار مورد نیاز سیم ها را سرسیم بزنید.

گام ششم. متصل کردن سیم ها

در این مرحله ابتدا با ابزار پیچ گوشتی، پیچ ‌های ورودی را باز کنید تا بتوانید سیم‌های داخل ترمینال را قرار دهید سپس پیچ را محکم ببندید. دقت داشته باشید روکش سیم باید خارج از ترمینال قرار بگیرد و فقط قسمت هادی سیم باید داخل ترمینال باشد.
نکته ی دیگری که باید بدانید این است که از فشار دادن بیش از حد به پیچ خودداری کنید در غیر این صورت ممکن است پیچ ترک شده یا رزوه مهره دچار مشکل گردد که در نهایت باعث شل شدن ضربه های کنتاکتور هنگام راه اندازی و قطع شدن اتصال آن می شود.
از آن جایی که کنتاکتور نوعی کلید محسوب می شود ورودی یا خروجی در آن تعریف نمی ‌شود اما در تابلو معمولا ورودی در بالا و خروجی در پایین قرار دارد. پس می توان گفت ترمینال L یا T ورودی می باشد. L1,L2,L3 را به ‌عنوان ورودی سیم‌ کشی و T1,T2,T3 به بار متصل کنید.

گام هفتم. اتصال تحریک کنتاکتور

در این مرحله با وصل کردن برق ورودی بوبین کنتاکتور تحریک می‌ کنیم که باید صدای کلیک شنیده شود. زمانی که صدای کلیک شنیده شد باید ولتاژ را قطع کنیم.

گام هشتم. وصل کردن خروجی‌ها

همان گونه که در گام ششم سیم کشی انجام شد خروجی ها را نیز به همانطور سیم کشی می کنیم. در آخر با بررسی کردن اتصالات اطمینان حاصل می کنیم که زمان راه اندازی قرا رسیده است.
نصب کنتاکتور

کنتاکتور تک ‌فاز را چگونه نصب می کنیم؟

برای نصب کنتاکتور تک فاز، یک فیوز قبل از کنتاکتور قرارمی دهیم. اگر مدار سه فاز باشد، باید سه ورودی را با یک انشعاب به هم وصل کنیم. سیم فاز تک فاز را وارد یکی از ورودی ‌ها می کنیم و اتصال نول به ورودی نول کنتاکتور را برقرار می کنیم.
هر کنتاکتور یک کلید فرمان و یک مدار فرمان به صورت شستی استارت استوپ دارد. عملکرد کلید های فرمان نیز همانند کلید های تک پل است اما تفاوت آن ها در این است که کلی دهای تک پل برای آمپرهای پایین به کار می ‌رود. برای نصب کلید فرمان باید خروجی فیوز را به ورودی آن و خروجی کلید فرمان را به ورودی (A1) کنتاکتور متصل کنیم.

کنتاکتور سه فاز را چگونه نصب می کنیم؟

عملیات نصب کنتاکتور سه فاز هم مانند تک فاز کنتاکتور نیاز به مدار فرمان دارد که به روش مشابهی نصب می‌شود. تفاوت آن ها در این است که در کنتاکتور سه فاز، سه فاز ورودی را به سه ورودی مجزای کنتاکتور متصل می کنیم. سه ورودی مجزای کنتاکتور را معمولا با L1، L2 و L3 یا S، R و T نمایش می دهند. پس از اتصال ورودی کنتاکتور، خروجی‌ های کنتاکتور را به T1، T2، T3 و یا V، U و W وصل می کنیم.
سخن پایانی
داشتن نظم در نصب کنتاکتور امری ضروری است که باید آن را رعایت کنید تا در انجام مراحل نصب مانند اتصال سیم ها دچار سردرگمی نشوید زیرا فضای تابلو برق پیچیده می باشد. در این مقاله به مراحل نصب کنتاکتور پرداختیم تا با انجام دادن آن ها در نصب کنتاکتور موفق باشید و از آسیب جلوگیری کنید.
شما می توانید با فروشگاه ولتا کالا در ارتباط باشد و از خدمات این فروشگاه همچون مشاوره رایگان، خرید، ثبت سفارش، اطلاع از قیمت های روز انواع کنتاکتور سایر تجهیزات برق صنعتی بهره مند شوید.
]]>
https://voltakala.com/8-%d9%85%d8%b1%d8%ad%d9%84%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%86%d8%b5%d8%a8-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1/feed/ 0
تفاوت و شباهت کلید اتوماتیک کمپکت و کلید هوایی https://voltakala.com/%d8%aa%d9%81%d8%a7%d9%88%d8%aa-%d9%88-%d8%b4%d8%a8%d8%a7%d9%87%d8%aa-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%85%d9%be%da%a9%d8%aa-%d9%88-%da%a9%d9%84%db%8c/ https://voltakala.com/%d8%aa%d9%81%d8%a7%d9%88%d8%aa-%d9%88-%d8%b4%d8%a8%d8%a7%d9%87%d8%aa-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%85%d9%be%da%a9%d8%aa-%d9%88-%da%a9%d9%84%db%8c/#respond Sat, 08 Jul 2023 15:01:24 +0000 https://voltakala.com/?p=6450 آشنایی و فهم بیشتر ما در خصوص تجهیزات برق صنعتی باعث می شود که بهترین انتخاب را جهت استفاده در مدار ها و و تابلو برق ها داشته باشیم. امروزه تجهیزات مختلفی با انواع, کاربری ، سایز و برندهای گوناگون در زمینه برق صنعتی طراحی و تولید می گردد که هر کدام وظیفه ای خاص را در تابلو برق و مدار جریان الکتریک بر عهده دارند. در این مقاله به تفاوت و معرفی دو تجهیز از آن ها یعنی کلید اتوماتیک کمپکت و کلید هوایی می پردازیم.

کلید هوایی (ACB) چیست؟

کلیدهای هوایی (ACB) مخفف Air Circuit Breaker از انواع کلید اتوماتیک فشار ضعیف می باشند که از آن ها در جریان ‌های بالا از 630 الی 6300 آمپر استفاده می شوند. این کلید ها علاوه بر قطع و وصل خط، با داشتن رله های میکرولوجیک وظیفه حفاظت از شبکه را نیز در برابر اتصال کوتاه، کاهش و افزایش فرکانس، نوسان ولتاژ، اضافه بار، خارج شدن ژنراتورها از حالت سنکرون، افزایش حرارت تجهیزات خط و …را بر عهده دارد. قدرت قطع این کلید ها بسیار بالاست و بر خلاف فیوزها که تنها یکبار عمل می‌کنند؛ توانایی بازگشتن به مدار چه به صورت دستی چه اتوماتیک را پس از انجام عمل حفاظت دارند. به طور کلی کلیدهای هوایی موجود در بازار به دو دسته فیکس (غیر قابل تنظیم) و کشویی تقسیم می‌شوند که دارای موتور(استفاده در راه اندازی خودکار) یا بدون موتور هستند. کلیدهای هوایی دارای تجهیزات جانبی فراوانی هستند که یکی از مهمترین آنها، رله‌های میکرولوجیک است که جهت حفاظت های مختلف در شبکه استفاده می شود.

کلید هوایی (ACB)

کلید اتوماتیک کمپکت (MCCB) چیست؟

ابعاد کلید اتوماتیک کامپکت نسبت به کلید های هوایی و دژنکتور های قدرت کوچک تر است ودارای سه وضعیت ON ،OFF و TRIP می باشد. محدوده عملیاتی این کلید ها از 16 الی 1600 آمپر است که برای جریان های پایین استفاده می شود و قدرت قطع آن ها نیز از کلید های هوایی پایین تر است. کلیدهای کامپکت در انواع تک پل تا چهار پل ساخته می‌شوند.هدف از ساخت نمونه ‌های دو پل و چهار پل محافظت از نول در کنار فازهای دیگر است. علاوه بر حفاظت از مدار پایین کلید در مقابل اضافه بار و اتصال کوتاه، با نصب و قرار دادن دیگر متعلقات و تجهیزات جانبی به این کلید می‌توان از افت ولتاژ، بالا رفتن دمای تجهیزات و … نیز جلوگیری و محافظت کرد. برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله کلید اتوماتیک کمپکت چیست؟ را مطالعه نمایید.

برای خرید و آگاهی از قیمت کلید اتوماتیک می توانید روی گزینه زیر کلیک کنید و از کاشناسان ولتا کالا محصول خود را با خیال آسوده خریداری نمایید.

برای تماس کلیک کنید

تفاوت کلید هوایی و کلید اتوماتیک کمپکت

با مطالعه تعریف کلید هوایی و کلید اتوماتیک کمپکت به تفاوت های آنان نیز تا حدودی چی بردیم. واحد حفاظت کلید اتوماتیک کمپکت دارای تنوع کمتری در برند های مختلف می باشد که به صورت مغناطیسی، حرارتی و الکترونیکی است اما در کلید هوایی فقط به صورت الکترونیکی تولید می شود و دارای تنوع بیشتری می باشد کلید هوایی و کامپکت در محل نصب نیز باهم متفاوت هستند، کلید هوایی معمولاً در ابتدای فیدر یا خط شبکه نصب شده اما کلید اتوماتیک در ابتدای تابلو برق توزیع یا مدار مصرف کننده نصب می شود. فرق بیشتر این دو کلید به صورت زیر است:

  • ابعاد کوچکتر کلید اتوماتیک کمپکت نسبت به کلید های هوایی
  • وزن بیشتر کلید های هوایی در قیاس با کلید های اتوماتیک کمپکت
  • تولید کلید های هوایی فقط به صورت سه فاز
  • آمپر بالای کلید های هوایی
  • قدرت قطع بیشتر کلید های هوایی نسبت به کلید های اتوماتیک
  • کاربرد کلید اتوماتیک کمپکت در جریان های پایین
  • شباهت کلید هوایی و کلید اتوماتیک کمپکت

کلید اتوماتیک کمپکت (MCCB)

شباهت کلید هوایی و کلید اتوماتیک کمپکت

کلید هوایی و کلید اتوماتیک کمپکت علاوه بر تفاوت، شباهت هایی نیز به هم دارند که به طور کلی در دسته ‌بندی کلید‌ های اتوماتیک فشار ضعیف قرار می‌ گیرند. شباهت های این دو کلید به شرح زیر است:

  • قابلیت نظارت و کنترل از راه دور
  • اتصال شمش به باس بار در آمپراژ بالا در هردو کلید
  • قدرت قطع 65 کیلو آمپر در هر دو کلید
  • جریان نامی مشترک در رنج جریان ‌های 630 الی 1600 آمپر
  • شباهت کلید اتوماتیک کمپکت الکترونیکی به کلید هوایی در رله میکرولوجیک
  • تجهیزات جانبی مشترک مانند رله شنت، رله آندر، کنتاکت کمکی، کنتاکت خطا، موتور و …
  • قابلیت نصب به صورت کشویی و فیکس (غیر قابل تنظیم) در هردو کلید
  • سه وضعیت مشترک ON ،OFF و TRIP در هر دو کلید

سخن پایانی

پس از بررسی تفاوت های و شباهت های کلید اتوماتیک هوایی (ACB) با کلید اتوماتیک کامپکت (MCCB) نمی توان گفت که کدام کلید نسبت به دیگری بهتر است. هر کدام از این دو کلید ویژگی و کاربرد خاص خود را دارند و بستگی به شما دارد که در چه زمینه ای نیاز به کلید اتوماتیک دارید. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر و دقیق با کارشناسان ولتا کالا در تماس باشید و از مشاوره رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

برای تماس کلیک کنید

]]>
https://voltakala.com/%d8%aa%d9%81%d8%a7%d9%88%d8%aa-%d9%88-%d8%b4%d8%a8%d8%a7%d9%87%d8%aa-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%85%d9%be%da%a9%d8%aa-%d9%88-%da%a9%d9%84%db%8c/feed/ 0